06-50520378 e-mail
buffetkast.nl


Witte boekenkast

Een witte boekenkast koopt u tegen een scherpe prijs bij Buffetkast.nl. Omdat wij de productie zelf uitvoeren, kunnen wij de witte boekenkasten in de meeste gevallen 40% onder de reguliere marktprijs aanbieden. Waarom meer betalen als het ook voor minder kan?

Lees meer ▼

Aanbevolen links

Witte buffetkast | Zwarte boekenkast | Zwarte buffetkasten

Bestel uw witte boekenkast online

Bekijk het volledige assortiment aan witte boekenkasten online en maak uw keuze. Nog geen idee wat voor witte boekenkast u wilt bestellen? Ons team helpt u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Hoeveel boeken wilt u wegzetten? Moet de kast opbergmogelijkheden bieden en hoe groot mag de boekenkast zijn? Laat het ons weten en bestel vandaag nog uw nieuwe boekenkast. Of bekijk ons aanbod zelf al op deze website.

Van advies tot levering

Is de witte boekenkast die u wilt bestellen op voorraad leverbaar? Dan kunt u tussen de één en vier weken uw bestelling thuis verwachten. Is de witte boekenkast op bestelling leverbaar? Houd dan rekening met een levertijd tussen de acht en twaalf weken. Zodra de te bestellen producten leverbaar zijn, nemen wij contact met u op voor een indicatie van het tijdstip van de levering. Onze bezorger zet de kast op de juiste plek en neemt het verpakkingsmateriaal mee terug. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe meubel. Klinkt goed? Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Voor vragen kunt u ons bereiken via 0161-765002

Er zijn geen producten in deze categorie.
 

Lees hier wat onze klanten over de producten zeggen. 
Klantbeoordelingen...

Waarom Wij?
  • Betaling bij levering
  • Topkwaliteit, outlet prijs
  • Showroom
    Molenschot (bij Breda)
  • Vertrouwd sinds 2004
  • Bezorgen en afhalen mogelijk