06-50520378 e-mail
buffetkast.nl


Industriële kasten outlet

Industriële kasten koopt u in de outlet van Buffetkast.nl. Zo weet u zeker dat u nooit te veel voor een meubel betaalt. Standaard bieden wij onze kasten al 40% onder de reguliere marktprijs aan, maar in onze outlet koopt u nog voordeliger industriële kasten. Topkwaliteit voor een outletprijs? Het kan!

Lees meer ▼

Aanbevolen links

Landelijke buffetkast | Metalen kast industrieel | Metalen kast woonkamer

Industriële kasten koopt u voordelig in de outlet

Onze outlet vindt u in Molenschot, vlakbij Breda. Deze kunt u op afspraak bezoeken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste industriële kasten voor uw interieur. Kiest u voor de combinatie hout en staal of enkel metaal? In ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Natuurlijk kunt u van tevoren al online inspiratie opdoen. Een mooie kast gevonden? Plaats uw bestelling eenvoudig online. Dat scheelt weer een rit naar onze outlet met industriële kasten.

Direct meenemen of laten bezorgen?

Nu u de juiste kast heeft gevonden, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Is uw kast op voorraad? Dan kunt u deze direct uit ons magazijn in Molenschot meenemen. Of maak gebruik van onze bezorgservice in Nederland en België. Op de dag van levering hoeft u alleen de juiste plek in uw woning aan te wijzen. De rest verzorgen wij. Wanneer komt u onze outlet met industriële kasten bezoeken? Wij horen het graag wanneer u belt naar 0161-765002. Afhalen is ook mogelijk als u 2 werkdagen vooraf even belt. Wij zetten het artikel dan alvast voor u klaar en u hoeft niet te wachten.

Weergave: Lijst /Rooster

 

Lees hier wat onze klanten over de producten zeggen. 
Klantbeoordelingen...

Waarom Wij?
  • Betaling bij levering
  • Topkwaliteit, outlet prijs
  • Showroom
    Molenschot (bij Breda)
  • Vertrouwd sinds 2004
  • Bezorgen en afhalen mogelijk