06-50520378 e-mail
buffetkast.nl


Klanten over onze producten

Op deze pagina treft u klantbeoordelingen en klantfoto's aan van producten die bij ons zijn aangeschaft en waarbij de klant zo vriendelijk is geweest om een foto in te sturen en een productbeoordeling te schrijven. Wij danken deze klanten hartelijk voor het delen van hun ervaring en insturen van de foto!

Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
dsf sdf sdfsdf sdfsdf sdfsdf sdf
02-02-2018J. Feteris
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hier is een foto van de kast.
02-02-2018Wim van der Vrande
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
02-02-2018Anita Vonk
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
02-02-2018Vincent Ellert
 Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Wij zijn heel blij met de door ons uitgezochte buffetkast, correcte levering op de afgesproken tijd, vriendelijke en behulpzame chauffeur. Zeer goede communicatie over en weer. Een kast van buffetkast kunnen wij iedereen aanbevelen. Buffetkast.nl een bedrijf die zijn afspraken correct nakomt. Met vriendelijke groeten Fam. Hendriks Overloon
19-01-2018Wim Hendriks
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Wat zijn wij blij met deze prachtige witte buffetkast! Super veel ruimte, goede kwaliteit en snelle levering. Complimenten aan buffetkast.nl
19-01-2018Nathalie van Beek
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Stevige kast, mooi formaat, ruime inhoud. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Prima service wat betreft bezorgen en montage. We zijn er heeeeel blij mee! :-)
19-01-2018Judith Veensma
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Mooie kast. Goede service. Bij levering één geleider stuk. Binnen enkele dagen gemaakt door monteur. Heeft alle geleiders vervangen wat eigenlijk niet echt nodig was. Maar hij zei misschien krijg je later kleurverschil. Echt blij met deze kast.
19-01-2018Scholten.A
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Op de afgesproken dag keurig bezorgd en gemonteerd. Chauffeur belde nog netjes vantevoren dat hij iets vroeger zou zijn en of dat schikte. Heel mooie kast, goede kwaliteit, perfecte kleur, kortom, zijn er super blij mee!
19-01-2018Irene Bankras
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Onze buffetkast werd zeer netjes in huis agfeleverd en op de gewenste plaats in elkaar gezet. Vlotte afhandeling en snelle communicatie via email.
19-01-2018Miranda Dijkstra
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
De kast biedt erg veel ruimte. De kast staat ook erg mooi; mensen benoemen 'm bij binnenkomst óf ze zeggen niets en dat betekent dat de kast dus erg 'natuurlijk' in de kamer staat.
19-01-2018Michael Tromp
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ik ben zo gelukkig met mijn kast Iedereen die binnen komt zegt wat heb jij een mooie kast Ja mooi he gekocht bij Buffetkast .nl Ben er zeer blij mee En ook de bezorger die de kast kwam brengen keurig gedaan Zeer tevreden Vriendelijke groeten Corrie schop
19-01-2018Corrie schop
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
Super blij met de mooie kast die veel bergruimte heeft en met de lampjes die we erin gemonteerd hebben een gezellige aanblik vanuit de woonkamer en de keuken heeft.
19-01-2018Yvette Wesselink
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
Wij hebben gekozen voor de Lisa, antraciet, 180cm. Zeer goede keuze geweest, het is echt in pronkstuk in onze keuken. We krijgen veel leuke reacties.
19-01-2018Fam. Krul
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
De kwaliteit is echt super absoluut qua materiaal en de prijs is daarom echt niet te hoog
19-01-2018Roland post
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
Ik ben zo blij met mijn kast! Hij past in mijn huis én hij past bij mij. En ik krijg er alleen maar complimentjes over.
19-01-2018Joke Elderson
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
Perfecte kast
19-01-2018Gerrit Zuurbier
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
Ben super tevreden met mijn kast. En wat een goede service ook van de bezorger!!!! Krijg heel veel complimenten en raad iedereen aan om bij jullie een kast te bestellen.
19-01-2018Annelies Rampersad
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hele fijne en mooie kast, we zijn nog steeds iedere dag blij mee dat we hem gekocht hebben. Ook de service was prima geregeld nadat eerst de verkeerde kleur geleverd was, werd dezelfde dag nog de juiste kast afgeleverd.
19-01-2018Anja vd Plasse
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn zeer blij met onze kast en tafeltjes en de heel goede service.
05-01-2018T.verhaegen
 Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Zeer mooie buffetkast. Echt een de eyecatcher in onze woonkamer.
05-01-2018Amerik
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Een droom komt uit !! De kast is zo prachtig, overtreft al mijn verwachtingen. Hij is heel mooi gemaakt , heel puur en sfeervol. Mijn servies en dierbare spulletjes hebben nu een prachtige plek gekregen. De service was geweldig.Van bestelling tot levering. Prettig contact, nuttige informatie en steeds gelijk antwoord op mijn vragen. Ook de bezorging verliep perfect! De chauffeur was heel aardig en werkte keurig netjes alles af tot de kast op zijn plaats stond. Complimenten! Ik beveel dit iedereen aan.
05-01-2018Babs van der Lugt
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ich habe dieses Buffet im April gekauft und bin sehr zufrieden mit der Qualität und dem Design. Es wurde nach Absprache pünktlich zu mir nach Deutschland von einem sehr freundlichen Lieferanten geliefert und aufgebaut. Viele meiner Freundinnen haben mich bereits auf das Buffet angesprochen. Gerne empfehle ich dieses Buffet weiter!
05-01-2018Kirsten Chroczewski
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Mijn buffetkast is niet alleen een eyecatcher. Het is ook een ruime kast, ook al oog hij niet grootv. waarin ik alles in kwijt kan. De foto spreek boekdelen en meer.
05-01-2018R. Gemert
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Inmiddels al een paar maanden kunnen genieten van onze mooie kast. Helemaal blij mee. De chauffeur/monteur was ook ontzettend aardig en behulpzaam. Al het karton en plastic werd netjes meegenomen.
05-01-2018Heleen Kiewiet
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn super blij met onze mooie Buffetkast van jullie! Ons Pip service komt goed tot zijn recht in deze kast. Het is een pronk stuk van onze woonkamer en als wij ooit gaan verhuizen en we willen een nieuwe kast gaan we het zeker weer via jullie doen. De service vanuit jullie is ook top de kast is mooi op zijn plaats gezet daar hoefde wij niks meer aan te doen. Bedankt voor alles en fijne feestdagen. Groetjes
27-01-2017Paul Wijnhoven
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn heel tevreden en blij met de mooie buffetkast. De correcte levering en service van jullie. Zeker waard om een bestelling bij Buffetkast.nl te doen.
27-01-2017John Jansen
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Goede prijs kwaliteit produkt en zeer goede bezorging.
27-01-2017Schaap
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Zeer mooie kast. Je kunt in de winkel de kast zien voordat je hem besteld. Goede levering. Wordt uit de verpakking gehaald en het karton wordt weer meegenomen. Top service!
27-01-2017Linda Bleeker
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hartstikke tevreden met onze mooie kast!
27-01-2017Jeroen van Ernst
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Prima kwaliteit en voor een betaalbare prijs . De bezorging ging goed in overleg , netjes Uitgepakt en alle verpakking meegenomen . Kortom een aanrader
13-01-2017Holsappel
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn zeer tevreden met onze buffetkast. Het is een stevige kast en mooi meubelstuk! De service is naar alle tevredenheid. We raden buffetkasten.nl aan!
13-01-2017Carlijn
TV meubel Lisa 160cm [NLTV160]
Hele mooie kwaliteit,goed geprijst. En een prachtig meubelstuk erbij. Zeer tevreden.
13-01-2017Voogt
 Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Kast heeft een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Buffetkast.nl verleent uitstekende service. Wij zijn zeer tevreden
06-01-2017Rob de Haas
 Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
In de zomer van 2016 hebben dit juweel mogen neerzetten in onze woonkamer!:) Wij genieten elke dag weer van de kast
06-01-2017Esther keuning
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ik koos deze kast omdat ik slechts een kast van bepaalde afmetingen kwijt kan. Ik ben enorm blij met kast Lisa: een eyecatcher in mijn woonkamer. De kast werd bezorgd door een zeer vriendelijke man en er werd alle tijd genomen om de kast in mijn best wel scheve woning, netjes op zn plek te krijgen. Service is top. "Dus nu niet meer uitstellen, maar gewoon bij buffetkast.nl je kast bestellen".
22-07-2016M. de Jong
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
Zo superblij met onze buffetkast, we blijven er complimenten over krijgen. Snel geleverd en vakkundig bezorgd en geplaatst !!!
08-07-2016Peter de Leeuw
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Mooie snelle levering. Binnen 4 weken hadden we hem in huis. TOP! De kast is zo mooi, we zijn er super blij mee!.
06-05-2016I.J. van Dijck
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Heeeel tevreden met onze kast. Genoeg ruimte en zeer netjes afgeleverd. (Aardige man) De kast is geleverd in 3 weken terwijl ze langer aangeven. Top! Buffetkast.nl! Zeer stevige kast en geen gammel ding voor een hele leuke prijs. Dank jullie wel buffetkast.nl vriendelijke groeten bianca
01-04-2016Bianca Strijd
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Erg blij met onze buffetkast! Hij staat prachtig in onze keuken! Mooie kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast heel tevreden met de service, duidelijke communicatie en goede aflevering.
09-03-2016Alisha Swertz
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn erg blij met de buffetkast! De service vonden we ook erg goed. De kast werd netjes in onze woonkamer uitgepakt en in elkaar gezet. Het was ook fijn dat de chauffeur het verpakkingsmateriaal weer mee terug nam.
10-02-2016 de Jonge
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
Super tevreden over de kast( zelf nog even verlichting aangebracht) En een vette pluim voor Bas de chauffeur,maak je niet vaak meer mee dat je iemand over de vloer krijgt die zo netjes en behulpzaam is.
03-02-2016Henk-Jan Veldhuis
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Erg mooie en vooral stevige kast. Bezorgservice was top! Ik ben er nog steeds iedere dag blij mee.
30-12-2015K. Zoontjes
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
Het is niet de orginele kast die we hadden uitgezocht. Helaas was daar een onoplosbaar probleem mee, maar dit is door het omruilen tegen deze kast naar volle tevredenheid toch opgelost. En zoals de foto aangeeft, een echte huiselijke kast die goed in ons interieur en leven past.
30-12-2015Lijdman
Laatste showroom model!!Buffetkast Noah 220cm [KET407W]
Wij zijn erg content met onze kast ,krijgen ook zeer veel positieve reacties ,en vertellen dan met trots waar we hem gekocht hebben. En een dikke duim voor jullie chauffeur ,kijkt na het uitpakken van de kast zelf ook goed mee of er geen beschadigingen aanwezig zijn. ( en een vriendelijke en aardige man).
23-12-2015R. Smit
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hele goede service en een zeer vriendelijke chauffeur. Ben super blij met mijn kast!
09-12-2015Wendy linssen
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Fijne ruime kast, op tijd en netjes afgeleverd.
09-12-2015J.I.S.Lemson
lAATSTE SHOWROOMMODEL! Buffetkast Lisa 180cm antraciet [NL180A]
We zijn super blij met deze prachtige kast, het is een plaatje om te zien, elke dag geniet ik van dit mooie object en iedereen die hier komt vraagt waar we hem hebben gekocht en geef dan jullie site door, echt een aanrader. De service was ook super. Bedankt en wie weet win ik het aankoopbedrag terug, als dat zo is plaats ik nog een nieuwe bestelling voor wat moois.
09-12-2015Mary Bakkum
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn super blij met onze nieuwe kast. De service was geweldig. Ik zou zeggen wanneer je een mooie kast wilt kopen bij een webwinkel, dan zou ik je aanraden om naar kast en Tafel te gaan. Heel hartelijk dank voor de service. Vriendelijke groeten Jo en Tjits Keuning
09-12-2015Tjits en Jo Keuning
Laatste showroom model!!Buffetkast Noah 220cm [KET407W]
Mijn droom buffetkast. (Serieus) Het bovenste deel was beschadigd. De bezorger heeft direct contact opgenomen met het filiaal en kon meteen een nieuwe bovenkant leveren. Probleem dezelfde dag nog opgelost! Ik ben er super blij mee.
04-12-2015Maayke van Gils
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
Dank voor de prima service en excellente kwaliteit van de meubels!
11-11-2015PJM Laseroms
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ondanks dat de kast van zover vandaan geleverd moest worden is hij puntgaaf aangekomen! Mocht dit niet zo zijn, dan is daar ookal aangedacht want je krijgt een potje verf "op kleur" erbij. Superfijn dat hij in twee delen wordt geleverd want ons huis is niet erg hoog, dus veel makkelijker! Een ontzettend vriendelijke bezorger is bij ons langs geweest, en er wordt fijn tijdig van te voren aangegeven via de mail wanneer er geleverd gaat worden, en let wel! Aan die tijd daar houden jullie je ook nog eens aan! Sorry maar dit maak je helaas niet vaak meer mee met internet bestellingen. Wij raden kastentafel dus aan iedereen aan.. We hebben van jullie gehoord van familie waar ook al zo netjes een kast is gebracht. Kortom erg tevreden, en kijk eens hoe mooi hij staat!
21-10-2015Alice Peters
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
Ben erg blij met mijn nieuwe meubeltjes en krijg heel veel positieve reacties zeker waar voor je geld vriendelijke en behulpzame bezorger de verpakkingsmaterialen werden door de bezorger weer meegenomen !!
09-09-2015Sandra van der Made
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Prima kast, correcte levering.
17-06-2015Clemens
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Super mooie kast en zeer tevreden over correcte afhandeling van de bestelling en levering door chauffeur.
17-06-2015Marij Janssen-Beckers
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Zijn erg blij met onze nieuwe kast!! En de service is top! goed geregeld allemaal! Mvg. Familie vis
04-03-2015J. Vis
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
We waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe buffetkast maar konden op de verschillende meubelboulevards niks geschikts gevonden krijgen. Vaak een combinatie van een hoge prijs met een matige afwerking van de kast. Via internet kwamen we bij Kast en Tafel terecht. Omdat iedereen wel kan roepen dat ze 40% goedkoper zijn dan de winkel, zijn we in de showroom in Molenschot gaan kijken. Daar werden we erg goed geholpen en hebben we meteen deze kast besteld. De levertijd was slechts enkele dagen waardoor we al snel de kast konden gaan inruimen. Kan het echt iedereen aanraden!
04-03-2015Fam van Grunsven
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Na lang zoeken deze kast gevonden. Zeer stevige kwaliteit voor een mooie prijs!
17-12-2014E. Ahmadali
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Als je van modern houdt is dit de perfecte kast. Een kast met zeer veel ruimte zodat je er heel veel spullen in kwijt kunt. De communicatie met Buffetkast.nl ging heel vlot. Ook de bezorging was top geregeld.
17-12-2014Ciska
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Zeer tevreden met de nieuwe meubels van Buffetkast.nl. Kwalitatief prima meubels en perfecte service met het af leveren. Al aan diverse vrienden/kennissen en familie het adres van kastentafel door gegeven voor nieuwe meubels. Ik weet voortaan waar ik mijn nieuwe meubels vandaan haal. Met vriendelijke groeten, T Bijlsma
17-12-2014T. Bijlsma
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Mooie strakke kast, geeft veel ruimte en staat erg mooi in het interieur.
17-12-2014E. Barendregt
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Ik ben zeer tevreden met de kast. Goede kwaliteit en krijg er ook alleen maar complimenten over. Top product!
17-12-2014W. Keijzers
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Ontzettend blij met deze prachtige kast!! Super snelle levering! Zeker een webshop om te onthouden :-)
12-11-2014C. van den Bosch
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Zeer blij met deze aanwinst in onze nieuwe woning!
13-08-2014Marije
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Ik ben helemaal in de wolken met deze kast!! Het is echt een aanwinst voor onze huiskamer. De kast heeft veel opbergruimte en ik ben vooral heel blij met de grote diepe lades.
04-06-2014K. Rademakers
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Via internet gezocht naar een buffetkast en kwam toen op de site van Buffetkast.nl. Al snel was ik verrast door de mooie website met de prachtige kasten. Samen met mijn man besloten om een buffetkast te bestellen. Via de mail contact gehad met Rob. Je krijgt snel antwoord op je vraag en dat is altijd prettig. Afgelopen maandag is de kast geleverd (wel een mail gestuurd omdat er al 7 weken verstreken waren i.p.v. 3 á 4 weken. Er kwam gelijk een mail terug, excuus en een datum voor afleveren) De kast werd bezorgd door Ton en dat is ook een prima bezorger met hart voor de zaak!! Nu, de kast staat en..................... hij is fantastisch!! Niets op aan te merken. PRACHTIG Dus Buffetkast.nl heel erg bedankt voor de goede services op allerlei gebied en veel succes verder Groet Els en Jan Buwalda
04-06-2014E. Buwalda
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Snelle levering; goede afleverservice; prachtig product die aan alle verwachtingen voldoet.
31-01-2014Raymond Boer
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Goede communicatie vooraf bijbestellen, correcte afhandeling en bezorging ook correct. Het bestaat dus: deze firma 's is correct en heeft hart voor de zaak. Bedankt voor de service, Kitty uit Voerendaal
15-11-2013Kitty van Houtem
>".$total_reviews/$cnt; ?>