buffetkast.nl


Klanten over onze producten

Op deze pagina treft u klantbeoordelingen en klantfoto's aan van producten die bij ons zijn aangeschaft en waarbij de klant zo vriendelijk is geweest om een foto in te sturen en een productbeoordeling te schrijven. Wij danken deze klanten hartelijk voor het delen van hun ervaring en insturen van de foto!

Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Wij zijn heel blij met onze pas aangeschafte witte buffetkast, die we na onze verhuizing geleverd kregen. Prima service, hij staat heel mooi op het plekje waar we hem wilden. Het muurtje hadden we aqua blauw geschilderd. Kan dit product zeker aanraden. Heeft voldoende opbergruimte, de schuifdeuren lopen ook heel soepel. Super blij mee.
02-02-2018G. Roth
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Wij zijn apetrots op onze buffetkast, daarom sturen wij jouw enkele foto's van de kast.
02-02-2018 Hubert Mullenberg
Zeg nou zelf die kast staat toch perfect tegen die muur! Wij zijn zo blij, vooral ik want waar kun je nou mooier je Blond Amsterdam servies inzetten dan in zo'n kast. De kast werd ook super snel geleverd, wij zijn echt heel erg tevreden en zullen jullie bedrijf zeker aan andere mensen aanraden. We hebben zelf verlichting in de kast gemaakt dus ook 's avonds is het een prachtige kast! Als we ook nog eens het aankoopbedrag terug zouden winnen dan springen we natuurlijk helemaal een gat in de lucht! Jullie moeten in ieder geval vooral zo doorgaan met jullie service dan blijven jullie nog lang bestaan! P.S. ook met onze televisiekast zijn we kei blij maar die staan te ver van elkaar om ze op 1 foto te krijgen ;-)
02-02-2018Sandra Broeders
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Wij zijn erg blij met "onze Jenny". Al veel leuke complimentjes mogen krijgen. Het mailcontact en de bezorging was allemaal netjes en snel en ook de chauffeur was vriendelijk en nam alle rotzooi weer netjes mee nadat hij de loodzware kast op zijn plek had gezet. Verder is het een stevige kast die netjes afgewerkt is.
02-02-2018Sanneke Timmermans
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
02-02-2018Bert Blaauw
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Prima geleverd op tijd Chauffeur uiterst vriendelijk. Geholpen met uit pakken en neerzetten op de goeie plek Na ruim 5 maanden nog ontzettend blij met mijn kast. Mooie kast voor mijn blond amsterdam servies
02-02-2018Maris
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
dsf sdf sdfsdf sdfsdf sdfsdf sdf
02-02-2018J. Feteris
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hier is een foto van de kast.
02-02-2018Wim van der Vrande
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Bedankt! Hierbij de foto.
02-02-2018Joost Boterman
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
.
02-02-2018Carin Mor
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Een hele mooie kast, nette afwerking en goed geprijsd. Heel erg tevreden over zowel de kwaliteit als de service.
02-02-2018Stefanie Liplijn
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
De kast voldoet aan alle verwachtingen en meer. De deurtjes glijden mooi, de kast is heel sterk, de kast heeft een prachtige uitstraling en de maat is precies goed. De levering is heel erg goed, op tijd en degene die de kast bracht doet dit vol passie. Kortom, we zijn heel tevreden en een buffetkast van buffetkast.nl raden wij aan iedereen aan!
02-02-2018Irene W.
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Wil toch even laten zien hoe mooi de kast is. Heel erg blij mee dank je wel. Groetjes Anja van Bergen
02-02-2018Anja van Bergen
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Ik ben heel blij met buffetkast Jenny 175. In m'n knusse huisje uit 1958 is hij heel functioneel en komt hij goed tot zijn recht zoals jullie kunnen zien. Ook krijg ik veel complimenten over de tv kast.
02-02-2018Willeke de Jong
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Wij zagen dat de foto van onze mooie kast nog niet op de website staat. We zijn nog steeds erg blij met de kast en krijgen veel complimenten! We zouden het daarom erg leuk vinden als onze foto ook tussen de foto's van klanten komt te staan!
02-02-2018Ned Draaijer
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze buffetkast. Hij staat prachtig in onze woonkamer en er passen genoeg spullen in om in op te bergen. Denk aan speelgoed, glazen, persoonlijke spullen. We hebben zelf licht in de kast gemaakt, zodat alles nog mooier tot zijn recht komt! Kortom: zeer tevreden klanten!! Groeten Nienke en Ralph
02-02-2018Nienke en Ralph
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
02-02-2018Vincent Ellert
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Erg tevreden over de snelle levering. Keurig netjes ingepakt en weer uitgepakt. Geplaatst en gecontroleerd. Super!
19-01-2018Stoffelen-Verpaalen
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
Prachtige degelijke kast voor een prima prijs
19-01-2018Marion
Buffetkast Jenny 150 cm Grijs [J150G]
wij zijn zeer tevreden over de kast, en met name over de aflevering.
19-01-2018J.F.Langkamp
Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Wij zijn heel blij met de door ons uitgezochte buffetkast, correcte levering op de afgesproken tijd, vriendelijke en behulpzame chauffeur. Zeer goede communicatie over en weer. Een kast van buffetkast kunnen wij iedereen aanbevelen. Buffetkast.nl een bedrijf die zijn afspraken correct nakomt. Met vriendelijke groeten Fam. Hendriks Overloon
19-01-2018Wim Hendriks
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Goede service vanaf het mail contact met vragen,het bestellen via de site en het bezorgen,alles perfect. Wij hebben onze buffet kast via de site besteld en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit echt een pronkstuk in onze woonkamer. Kortom een tevreden klant.
19-01-2018C Dekker
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wij hebben in de herfst de grote Royal Design buffetkast samen met de RD tv kast en 2 RD salontafels bij jullie besteld en alles is naar zeer grote tevredenheid gebracht en in elkaar gezet in ons nieuwe huis 2 maanden geleden. We zijn HEEL tevreden! Nu lazen we dat we het aankoop bedrag terug zouden kunnen winnen als we een foto van de meubels zouden opsturen. Alleen werkte de link niet op de site, dus sturen we ze maar via de mail. Ze staan ZO mooi dat we hopen dat we er wat mee winnen :-)
19-01-2018S Bakke
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
De foto actie nog net even voor het aflopen van de actie de foto van ons ingerichte buffetkast. We zijn er nog steeds elke dag heel blij. Nogmaals bedankt voor de goede service en een hele fijne jaarwisseling
19-01-2018M Plateringen
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Op de valreep doen wij graag nog mee aan jullie fotowedstrijd! Wij zijn erg blij met onze schitterende buffetkast en dressoir. Ze staan prachtig langs onze lichtgrijze wand in ons nieuwe huis. Wij hebben niet gekeken in jullie showroom, maar waren door jullie goede advies en de vele foto's en voorbeelden op jullie website overtuigd. In het echt bleken beide meubels nog mooier dan gehoopt. Ze passen perfect bij onze inrichting, zijn van degelijke kwaliteit en keurig afgewerkt. Bedankt!
19-01-2018Dionne Jansen
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Prachtig element in onze nieuwe, strakke, woonkeuken! Zeer tevreden over product en bezorging!
19-01-2018Fam. Bos
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Foto kort na levering tijdens onze verhuizing
19-01-2018J Hordijk
Buffetkast Jenny 150 cm Grijs [J150G]
Een tweede foto bij onze eerdere inzending. De nodige spiegeling in de glazen deuren, maar dit laat wel mooi zien, hoe helder het glas is!
19-01-2018Dianne Buit
Buffetkast Lisa 180cm grijs [NL180G]
Wij zijn erg blij met de aanschaf van deze buffetkast. De kleur was precies zoals we hadden verwacht. Duidelijke communicatie tijdens de bestelling, en goede hulp tijdens de levering. Top!
19-01-2018Fam. Boogaard
Buffetkast Jenny 200 cm [J200W]
De kast staat prachtig tegen de zeegroene wand in ons modern-warme interieur. Met de verlichting en de accessoires is het een echte eye-catcher in huis!
19-01-2018Bianca van Wesep
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Wat is super kast ! Super mooi snelle levering ook erg vriendelijk. Ik heb deze kast op kerstavond aan mijn vriend gegeven als kerst cadeau .. en we zijn er super blij mee de kast is ook erg stevig en de deurtjes glijden super ! Een ding is zeker deze kast is echt een aanrader ☺️ .. Liefs, rinske
19-01-2018Rinske
Lisa [NL130E]
Zeer tevreden en blij. Zelfs de prijs werd aangepast zonder enig probleem, nadat de kast was afgeprijsd na de bestelling. Echt een top service!!!
19-01-2018Bakkum
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Wat zijn wij blij met deze prachtige witte buffetkast! Super veel ruimte, goede kwaliteit en snelle levering. Complimenten aan buffetkast.nl
19-01-2018Nathalie van Beek
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Stevige kast, mooi formaat, ruime inhoud. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Prima service wat betreft bezorgen en montage. We zijn er heeeeel blij mee! :-)
19-01-2018Judith Veensma
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Erg tevreden met onze buffetkast Lisa, echter zijn wij er nog blijer mee dat de buffetkast een prachtige boekenkast is geworden!
19-01-2018Mariëtta van Vliet
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Past goed bij me inrichting En zeer tevreden
19-01-2018Max Rutten
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Van de zomer onze prachtige witte buffetkast gekocht, zijn er super blij mee!! We hebben al veel complimenten gehad! Ook hebben we 2 witte salon tafeltjes en een tv meubel bij jullie gekocht, allemaal netjes afgewerkt. Ook de complimenten aan de goede service, was prettig om van te voren in jullie showroom te kunnen kijken en een snelle levering. Vanwege de drukte in de vakantie zijn we er zelf omgegaan, ook kregen we hierbij goede hulp met inladen. Voor het inladen werden samen met ons de meubels gecheckt. Zijn ontzettend tevreden en hebben jullie al aan heel wat mensen aanbevolen!!
19-01-2018van Ommeren
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Mooie kast. Goede service. Bij levering één geleider stuk. Binnen enkele dagen gemaakt door monteur. Heeft alle geleiders vervangen wat eigenlijk niet echt nodig was. Maar hij zei misschien krijg je later kleurverschil. Echt blij met deze kast.
19-01-2018Scholten.A
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Super mooie kast, ik ben heel erg blij. Een hele goede kwaliteit, en de service is helemaal top. De kast werd helemaal in elkaar gezet en alle dozen werden opgeruimd en meegenomen. Waar krijg je deze service tegenwoordig nog. Heel erg bedankt, ik zal jullie zeker aanbevelen!
19-01-2018Claudia Rokebrand
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Op de afgesproken dag keurig bezorgd en gemonteerd. Chauffeur belde nog netjes vantevoren dat hij iets vroeger zou zijn en of dat schikte. Heel mooie kast, goede kwaliteit, perfecte kleur, kortom, zijn er super blij mee!
19-01-2018Irene Bankras
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Kast is zeer mooi gemaakt, zonder oneffenheden. Is ook mooi geverfd. Kwalitatief mooie kast voor prachtige prijs. Vriendelijke service bij aankoop en behulpzaam bij levering. Kortom een aankoop die de verwachting helemaal waarmaakt!
19-01-2018J P W Groot
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Onze buffetkast werd zeer netjes in huis agfeleverd en op de gewenste plaats in elkaar gezet. Vlotte afhandeling en snelle communicatie via email.
19-01-2018Miranda Dijkstra
Lisa [NL180E]
Super tevreden! Nog net voor de feestdagen onze mooie kast gekregen. Hij werdt netjes thuisbezorgt en alle karton werd weer netjes meegenomen. Kwamen keurig optijd. Erg tevreden over de service en wij zijn super blij met onze aankoop. Lang opzoek geweest naar een mooie Buffetkast, deze voldoet aan alle eisen en is zeker de moeite waard om aan te schaffen :-)
19-01-2018Martin Feeleus
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
De kast biedt erg veel ruimte. De kast staat ook erg mooi; mensen benoemen 'm bij binnenkomst óf ze zeggen niets en dat betekent dat de kast dus erg 'natuurlijk' in de kamer staat.
19-01-2018Michael Tromp
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Als enthousiaste liefhebber van het mooie Bunzlau servies vond ik het leuk om een kast te hebben waarin dit goed tot zijn recht komt. Met deze mooie buffetkast is dit meer dan gelukt: een match made in heaven! De verzameling groeit en groeit......bijna nog een kast nodig
19-01-2018Anke Hooijmans
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Zeer blij met mijn nieuwe kast. Goede en snelle service via e-mail en bij afleveren.
19-01-2018Tineke Geurtsen
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ik ben zo gelukkig met mijn kast Iedereen die binnen komt zegt wat heb jij een mooie kast Ja mooi he gekocht bij Buffetkast .nl Ben er zeer blij mee En ook de bezorger die de kast kwam brengen keurig gedaan Zeer tevreden Vriendelijke groeten Corrie schop
19-01-2018Corrie schop
Buffetkast Ben 150 cm [B150W]
Mooie buffetkast met een goede indeling. Klassieke deuren is toch altijd mooier dan schuifdeurtjes! Prima kwaliteit, levering en plaatsing perfect uitgevoerd. We zijn blij met deze witte buffetkast in onze woonkeuken.
19-01-2018Rob Couveld
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
Het is een super mooie en degelijke kast. Wij zijn er erg blij mee
19-01-2018Sanne-Ramon van Oosterhout
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Wij zijn er tevreden met deze Buffetkast zien hem ook regelmatig op de TV
19-01-2018Jan de Vries
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Na een geslaagde renovatie van de woonkamer onze nieuwe meubelen geplaatst. De bij Buffetkast.nl gekochte buffetkast is het pronkstuk in onze kamer, tesamen met de twee bijpassende salon-/bijzettafeltjes. Het is iedere dag genieten en vooral wanneer we de bij Buffetkast.nl gekochte producten aan onze vrienden en kennissen "showen". Vooral de prijs/kwaliteit is echt top !! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar dit soort meubelen.
19-01-2018Ton de Wijs
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Erg blij met mijn kast!
19-01-2018Louisette Maurix
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
De kleur antraciet is erg mooi. We krijgen veel complimenten over deze kast. Wij genieten er iedere dag van en zijn er superblij mee. Service en levering was ook perfect!
19-01-2018Michel Ouwens
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Wij zijn zeer tevreden met het produkt. Staat echt geweldig bij ons !
19-01-2018W.Sueters
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Zo blij met mijn buffetkast. Echt een eye catcher in mijn woonkamer. En van prima kwaliteit.
19-01-2018Yvonne de Vries
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Ik ben zo blij met mijn kast en ook niet onbelangrijk, een hele aardige meneer kwam hem brengen
19-01-2018Gerda Eleveld
Lisa [NL180E]
Helemaal blij met mn nieuwe kast Lisa!!!! En ook boven verwachting snel geleverd!
19-01-2018Sanne de Nijs
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Buffetkast.nl geeft een zeer goede service. Wij hadden de kast zelf opgehaald maar deze was niet goed.Hebben zonder problemen en nieuwe gekregen.Bij de levering is Rob nog uit Molenschot (20 min rijden) de chauffeur komen helpen om de kast in huis te plaatsen en de oude mee te nemen omdat mijn man niet thuis was.Dat vinden wij pas uitstekende service! Raden iedereen aan om hier een kast te kopen,prijs en service zijn top.
19-01-2018Halters
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Super fijne en ruime kast met veel opbergruimte. Hij staat mooi in de ruime woonkamer en tegen de groene muur. Fijne hulp bij levering en kast in elkaar zetten. Genieten er zeker elke dag van en krijg veel complimenten
19-01-2018Hanne van Es
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
De buffetkast past uitstekend bij ons interieur en komt tegen de antracietkleurige muur in zijn volle pracht naar voren. 's Avonds komt deze mooie uitgevoerde kast nog meer tot leven als de onzichtbare verlichting gaat branden. Ook de service tijdens het brengen en installeren van de buffetkast verliep uitermate zorgzaam en deskundig!
19-01-2018Henk Norder
Buffetkast Jenny 200 cm [J200W]
Wij zijn zeer tevreden met onze buffetkast, die mooi afsteekt van onze blauwe muur in de woonkamer.
19-01-2018Kristian Hanson
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
We zijn echt ontzettend blij met onze buffetkast! Ik wilde al jaren zo'n mooie kast, maar ik vond ze vaak te duur of ik vond de kwaliteit tegenvallen. Bij buffetkast.nl toch maar de gok gewaagd, mede door de vele positieve recensies. We hebben hier geen seconde spijt van gehad! De afhandeling van de order verliep verwacht en de levering was eerder dan verwacht. Het belangrijkste is natuurlijk de kast, en die is gewoon prachtig! De kwaliteit is zeer goed, de kast zit stevig in elkaar en oogt luxe. We hebben er elke dag plezier van en kunnen het iedereen aanraden om hier een buffetkast te kopen!
19-01-2018Chantal Bruins Slot
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Super blij met onze buffetkast, Stoer, rustig en praktisch...heel mooi hoe hij past... in ons interieur.
19-01-2018Sabine
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hele fijne en mooie kast, we zijn nog steeds iedere dag blij mee dat we hem gekocht hebben. Ook de service was prima geregeld nadat eerst de verkeerde kleur geleverd was, werd dezelfde dag nog de juiste kast afgeleverd.
19-01-2018Anja vd Plasse
Zeer blij mee en duidelijke service heel meegaand personeel ivm levering spullen
19-01-2018Snijders
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Een hele fijne en sfeervolle aanwinst voor onze huiskamer
05-01-2018Fam.Bogerd
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Zeer goede kwaliteit en de service is top van buffetkast .nl . Ik zou iedereen aanraden als je een kast zoekt om deze bij hun te kopen !
05-01-2018Adrienne Michielsen
Buffetkast Lisa 180cm grijs [NL180G]
In één woord fantastisch!!!
05-01-2018Karina
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
We zijn heel erg blij met onze buffetkast. De kwaliteit is uitstekend. De kast is fraai afgewerkt en bijzonder praktisch.
05-01-2018G.moeken
Buffetkast Lisa 180cm grijs [NL180G]
Wij zijn erg blij met de mooie bufferkast Lisa in de kleur grijs. De visite die we krijgen zijn ontzettend enthousiast over deze prachtige kast. Heel veel opbergruimte voor al onze spullen.
05-01-2018Jessica kuiper
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn zeer blij met onze kast en tafeltjes en de heel goede service.
05-01-2018T.verhaegen
Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Zeer mooie buffetkast. Echt een de eyecatcher in onze woonkamer.
05-01-2018Amerik
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
Vakkundige levering door de medewerker, zeer correcte en vlotte communicatie voor de levering .Mooie kwaliteit , goed "lopende deuren en lade's.
05-01-2018Natasja
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Een droom komt uit !! De kast is zo prachtig, overtreft al mijn verwachtingen. Hij is heel mooi gemaakt , heel puur en sfeervol. Mijn servies en dierbare spulletjes hebben nu een prachtige plek gekregen. De service was geweldig.Van bestelling tot levering. Prettig contact, nuttige informatie en steeds gelijk antwoord op mijn vragen. Ook de bezorging verliep perfect! De chauffeur was heel aardig en werkte keurig netjes alles af tot de kast op zijn plaats stond. Complimenten! Ik beveel dit iedereen aan.
05-01-2018Babs van der Lugt
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
We zijn zeer tevreden met onze Tv en Buffetkast. Zeer goede service. afspraak=afspraak. Chauffeur was heel vriendelijk en service gericht. Top!! Cijfer 10.
05-01-2018Mohamed
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Dit is onze tijdelijke opstelling in de keuken; wordt vervolgd! Een timmerman gaat de kasten koppelen, zodat er een boekenkast in het midden komt voor de kookboeken... en een radiootje... maar nu ook al heel erg blij mee... Buffetkast.nl - een aanbeveling; aardige mensen, goede communicatie, gezellige bezorgers....
05-01-2018Bibi Brink
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
Mooie kast en ook erg leuk model waarin veel serviesgoed in past. Hij staat prima in onze keuken. Wij zijn echt erg tevreden met onze aankoop, en ook de levering ging heel goed.
05-01-2018Oorschot
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
In 2016 heb ik 2 prachtige kasten bij jullie gekocht. Een tv kast en een buffetkast. Eigenlijk zijn ze niet van dezelfde serie maar ze passen goed bij elkaar en in ons interieur. We zijn enorm blij met de kasten; ze zijn kindproef, er passen veel spullen zijn, zijn modern en toch landelijk. Tevens zijn er enorm te spreken over jullie service en prijs kwaliteit verhouding!!
05-01-2018Chantal Stuij (+man en kids)
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
Wij zijn heel erg tevreden over de door ons gekochte buffetkast. Een sfeermaker in ons huis, mooi afgewerkt en met veel opbergruimte. De ene dag in de showroom bekeken en de volgende dag al opgehaald met een busje. Beide keren zeer vriendelijk te woord gestaan en goede service. Even helpen met inladen was geen probleem! Wij gaan genieten van onze nieuwe aanwinst en kunnen iedereen deze kast aanraden. Daarnaast geven we iedereen als tip mee om de kast te voorzien van spotjes (zie de foto's). Dat geeft de kast ook in de donkere dagen een sfeervolle uitstraling en zet de nieuwe aanwinst goed in de spotlights. Een redelijk goedkope en gemakkelijke oplossing hiervoor is verkrijgbaar bij Ikea.
05-01-2018Jeffrey Toet
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ich habe dieses Buffet im April gekauft und bin sehr zufrieden mit der Qualität und dem Design. Es wurde nach Absprache pünktlich zu mir nach Deutschland von einem sehr freundlichen Lieferanten geliefert und aufgebaut. Viele meiner Freundinnen haben mich bereits auf das Buffet angesprochen. Gerne empfehle ich dieses Buffet weiter!
05-01-2018Kirsten Chroczewski
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Mijn buffetkast is niet alleen een eyecatcher. Het is ook een ruime kast, ook al oog hij niet grootv. waarin ik alles in kwijt kan. De foto spreek boekdelen en meer.
05-01-2018R. Gemert
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Zoals op de website vermeld en geleverd zeer tevreden!
05-01-2018Selwa Bas
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Inmiddels al een paar maanden kunnen genieten van onze mooie kast. Helemaal blij mee. De chauffeur/monteur was ook ontzettend aardig en behulpzaam. Al het karton en plastic werd netjes meegenomen.
05-01-2018Heleen Kiewiet
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Mooie kast. Goede prijs-kwaliteit-verhouding
05-01-2018Jikke Beker
Buffetkast Lisa 180cm grijs [NL180G]
Wij zijn heel tevreden over de levering van deze kast. Het is een prachtig exemplaar, met veel inhoud. Praktisch in gebruik en onderhoud! Onderste laden worden gebruikt voor het opbergen van het speelgoed. Met een speelkleed voor de kast, ideaal voor de kinderen en een plaatje in de woonkamer! We zijn er heel blij mee en erg tevreden over deze aankoop!
05-01-2018Familie de Nooijer
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
De servieskast brengt het servies tot leven!
05-01-2018Klaske Havik
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Het is een mooie kast.
05-01-2018Verdoold-van Doorn
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Ontzettend blij met deze buffetkast; de prachtige eyecatcher van m'n nieuwe huis!! Past mooi bij mijn landelijke eetkamer, voor al m'n glazen, decoratie en flessen :-) De kast heeft enorm veel ruimte: zichtbaar achter glas en in de lades en onderkastjes kan je al je spullen kwijt die je liever niet in het zicht hebt. Super service, tijdige levering... Kortom: zeer tevreden!!
05-01-2018Jelena
Buffetkast Jenny 200 cm [J200W]
Ben zeer blij met de kast en het is een aanwinst op mijn interieur vriendelijke groet Nel Stormezand.
10-08-2017pj stormezand
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn super blij met onze mooie Buffetkast van jullie! Ons Pip service komt goed tot zijn recht in deze kast. Het is een pronk stuk van onze woonkamer en als wij ooit gaan verhuizen en we willen een nieuwe kast gaan we het zeker weer via jullie doen. De service vanuit jullie is ook top de kast is mooi op zijn plaats gezet daar hoefde wij niks meer aan te doen. Bedankt voor alles en fijne feestdagen. Groetjes
27-01-2017Paul Wijnhoven
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn heel tevreden en blij met de mooie buffetkast. De correcte levering en service van jullie. Zeker waard om een bestelling bij Buffetkast.nl te doen.
27-01-2017John Jansen
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Goede prijs kwaliteit produkt en zeer goede bezorging.
27-01-2017Schaap
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Zeer mooie kast. Je kunt in de winkel de kast zien voordat je hem besteld. Goede levering. Wordt uit de verpakking gehaald en het karton wordt weer meegenomen. Top service!
27-01-2017Linda Bleeker
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hartstikke tevreden met onze mooie kast!
27-01-2017Jeroen van Ernst
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Prima kwaliteit en voor een betaalbare prijs . De bezorging ging goed in overleg , netjes Uitgepakt en alle verpakking meegenomen . Kortom een aanrader
13-01-2017Holsappel
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn zeer tevreden met onze buffetkast. Het is een stevige kast en mooi meubelstuk! De service is naar alle tevredenheid. We raden buffetkasten.nl aan!
13-01-2017Carlijn
TV meubel Lisa 160cm [NLTV160]
Hele mooie kwaliteit,goed geprijst. En een prachtig meubelstuk erbij. Zeer tevreden.
13-01-2017Voogt
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Echt een prachtige kast. Service was ook geweldig. Snelle levering en de kast werd door een hele vriendelijke en behulpzame bezorger gebracht die nog de tip gaf wat deurstoppertjes tussen de glazen schuifdeuren te doen. Wij gebruiken de kast dagelijks met veel plezier en ons hele servies past er in en dan nog houden we ruimte over.
06-01-2017Roseline
Buffetkast Jenny 200 cm [J200W]
Wij zijn zeer tevreden over kwaliteit en de service van buffetkast.nl. Een echte blikvanger in onze woonkamer!!
06-01-2017Sandra van Poeijer
Buffetkast Jenny 200 cm [J200W]
De kast staat prachtig in onze woonkamer. Breedte van 220cm is perfect. Snel geleverd en geplaatst. Wel even zelf helpen tillen. Was flink zwaar zo'n grote kast. Een paar kleine beschadigingen aan de vitrine deuren zijn snel verholpen door het geheel vervangen van deze deuren.
06-01-2017H. Brinkkemper
Buffetkast Jenny 200 cm [J200W]
Schitterende kast een echte aanwinst voor het interieur. We wonen hier ruim zes jaar en lijkt of de kast er altijd al gestaan heeft.
06-01-2017Jan-Kees van Strien
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Zeer mooie kast, en de chauffeur ook
06-01-2017Joel
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Een ontzettend fijne en mooie buffetkast! We zijn er erg blij mee en ook de meneer die de kast kwam afleveren was erg vriendelijk! Bij ons staat de kast in een donker hoekje maar om toch een mooie sfeer te creëeren hebben wij er lampjes op gemaakt, dit maakt het helemaal af.
06-01-2017Mandy Bontes
Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Kast heeft een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Buffetkast.nl verleent uitstekende service. Wij zijn zeer tevreden
06-01-2017Rob de Haas
Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
In de zomer van 2016 hebben dit juweel mogen neerzetten in onze woonkamer!:) Wij genieten elke dag weer van de kast
06-01-2017Esther keuning
Buffetkast Jenny 120 cm [J120W]
Het is een mooie kast.
06-01-2017A.E.M. Verdoold-van Doorn
Lisa [NL130E]
Vandaag was het zover. 6 weken wachten op de laatste aanwinst voor mijn woonkamer. Wat een prachtkast! Die was het wachten zeker waard. Een meubelstuk via internet bestellen is nog niet zo vanzelfsprekend. Komt de kleur wel mooi uit, hoe past hij in de kamer, wat is de kwaliteit van het hout.... Allemaal dingen die ik maar moest afwachten of dit voor mij wel het geval zou zijn. Alles is overtroffen! Wat een plaatje, kijk zelf maar.
09-09-2016Jacqueline Christis
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Toen wij de kast voor het eerst op de site zagen dachten we die willen we in ons nieuwe huis. Direct besteld. De kast was er nog niet toen we al wel in het nieuwe huis woonden. Toen de kast er eenmaal was, leek het alsof de kast er altijd al hoorde te staan. We zijn er elke dag nog blij mee. Ook service die verkeend was vonden we super. We adviseren vrienden altijd eerst op julli site te gaan als ze op zoek zijn naar iets nieuws!
26-08-2016Familie Roelfsema de Wind
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Erg blij met onze nieuwe buffetkast, besteld bij Buffetkast.nl. Prima service en de kast was er veel eerder dan verwacht.
26-08-2016M. Oudendag
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Wat waren wij blij: net verhuisd en al een snelle levering van een mooie kast (buffetkast Lisa 180 cm) Nog even moeten wachten tot hij ingericht was, maar eindelijk kunnen we er heerlijk van genieten! Ontzettend leuk personeel en wij willen de chauffeur extra bedanken voor de tip i.v.m. de verlichting. We hebben ook bovenop de kast verlichting aangelegd en nu is het iedere dag genieten van de uitstraling die hij geeft. Wij hebben familie en vrienden al ingelicht hoe tevreden wij over jullie zijn.
26-08-2016Hans en Astrid van Berkel
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Ontzettend blij met onze Buffetkast Jenny (175cm) Prettig mailcontact over moment van levering. Levering prima verlopen. De kast was goed ingepakt. Staat ontzettend mooi in onze woonkamer. Een echt pareltje voor het oog en ook nog heel handig wegens veel opbergruimte. Lang erover gedaan om hem in te richten omdat alles wat erin gezet wordt ook nog leuk staat!! Een echte Eyecatcher in onze woonkamer. Heel erg blij mee!!
26-08-2016Manon
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
Snelle levering, goede kwaliteit, perfecte grootte! Heel tevreden!
22-07-2016Familie Bosga
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ik koos deze kast omdat ik slechts een kast van bepaalde afmetingen kwijt kan. Ik ben enorm blij met kast Lisa: een eyecatcher in mijn woonkamer. De kast werd bezorgd door een zeer vriendelijke man en er werd alle tijd genomen om de kast in mijn best wel scheve woning, netjes op zn plek te krijgen. Service is top. "Dus nu niet meer uitstellen, maar gewoon bij buffetkast.nl je kast bestellen".
22-07-2016M. de Jong
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
wij zijn erg blij met onze nieuwe buffetkast zoals u kunt zien is het echt een mooie aanwinst voor ons bedrijf
08-07-2016Anja de haas
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Na ong. 4 week werd onze nieuwe kast geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur. Met zijn duidelijke en praktische aanwijzingen stond de kast zo op zijn plek en kon het leuke werk beginnen; inrichten. En daarna alleen maar genieten van de vele opbergruimte en het mooie aanblik die de kast geeft.
08-07-2016S van Esch
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Zeer goed
08-07-2016Astrid Dalenberg
Buffetkast Lisa 180cm grijs [NL180G]
Kast uitgezocht via internet, snel geleverd en keurig op z'n plek gezet door de aardige leverancier. We zijn heel blij met de kast, meer dan genoeg opberg ruimte en de grijze kleur is prachtig.
17-06-2016L. Hartman
Buffetkast Jenny 200 cm [J200W]
Hierbij een afbeelding van onze kast, we zijn zeer tevreden
27-05-2016Alexander van Malsen
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Mooie snelle levering. Binnen 4 weken hadden we hem in huis. TOP! De kast is zo mooi, we zijn er super blij mee!.
06-05-2016I.J. van Dijck
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Heeeel tevreden met onze kast. Genoeg ruimte en zeer netjes afgeleverd. (Aardige man) De kast is geleverd in 3 weken terwijl ze langer aangeven. Top! Buffetkast.nl! Zeer stevige kast en geen gammel ding voor een hele leuke prijs. Dank jullie wel buffetkast.nl vriendelijke groeten bianca
01-04-2016Bianca Strijd
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Erg blij met onze buffetkast! Hij staat prachtig in onze keuken! Mooie kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast heel tevreden met de service, duidelijke communicatie en goede aflevering.
09-03-2016Alisha Swertz
Buffetkast Royal Design 134cm antraciet [RD12A]
Zeer tevreden over de snelle levering en goede bezorging! De kast is van goede kwaliteit
09-03-2016Esther
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Super blij met deze grote kast. Past veel in en staat mooi in de woonkamer
09-03-2016Linda
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
Super blij met de kast. Nog mooier dan verwacht!!!
09-03-2016Heleen Vermue
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn erg blij met de buffetkast! De service vonden we ook erg goed. De kast werd netjes in onze woonkamer uitgepakt en in elkaar gezet. Het was ook fijn dat de chauffeur het verpakkingsmateriaal weer mee terug nam.
10-02-2016 de Jonge
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
2016 is uitstekend begonnen met deze prachtige buffetkast! Vanaf de website uitgekozen en nog mooier dan verwacht. Op de website kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. Op vragen via de mail kreeg ik zeer snel antwoord. De afleverdatum was sneller dan ik had verwacht. Klokslag 8 uur stond de vrachtwagen voor de deur. De kast werd geplaatst en ik kreeg alle tijd om de kast na te kijken. Nog wat handige tips gekregen en alle verpakkingsmateriaal werd door de chauffeur (Bas) meegenomen. Ik kan (gelukkig) geen minpunten noemen.
20-01-2016I. Venneker
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
We waren erg blij met de ruime Royal Buffetkast, en konden ale spullen gemakkelijk inruimen . We zijn erg trots om deze mooie kast te laten zien . Fam.planting
20-01-2016Ruud en Yvonne Planting
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Wij hebben de kast eerst bezichtigd in Nieuw-Vennep. Daar werden we heel vriendelijk geholpen. De kast vervolgens besteld via internet. De levering vond sneller plaats dan gedacht. Helemaal super! Vriendelijke bezorger, die meehielp met neerzetten en uitpakken. Wij zijn heel blij met onze mooie nieuwe kast!
20-01-2016S. van der Salm- van Gelderen
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Voordat we de buffetkast hebben besteld, ben ik eerst in de showroom geweest om de kast in het echt te bekijken. De meneer was erg vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg. Daarna hebben we de buffetkast online besteld en hij is netjes op de afgesproken datum bij ons thuis geleverd, op de gewenste plek is deze gemonteerd en al neergezet. Wij zijn erg tevreden met deze strakke, moderne buffetkast; hij staat prachtig in onze woonkeuken. We krijgen er vaak complimenten over! De deuren schuiven soepel en de lades en kastjes zijn lekker ruim. Fijne kast!
30-12-2015Kim de Jong
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Onze mooie kast werd keurig op de aangegeven dag en tijd afgeleverd. Werd keurig en zorgvuldig uit de verpakking gehaald en netjes op de door ons gewenste plek neergezet. We zijn zeer tevreden over de service en zijn enorm trot op onze nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, John Boonstra en Jetske Broersma
30-12-2015Jetske Broersma
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Erg mooie en vooral stevige kast. Bezorgservice was top! Ik ben er nog steeds iedere dag blij mee.
30-12-2015K. Zoontjes
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
Onze mooie buffetkast met kerstaccent. Hij staat prachtig in onze woonkamer!
30-12-2015Petra de Jong
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Goede kwaliteit, prachtige buffetkast en goede klantvriendelijke service!!
23-12-2015Verschuren
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Prachtige kast voor een mooie prijs. Goede service. Helemaal blij met de aankoop!
23-12-2015Petra koomen
TV-Meubel Toby 160cm
Dit voorjaar kochten we de buffetkast. We waren er zo blij mee dat we een paar dagen later ook de bijpassende tv-kast hadden staan. Super!
16-12-2015S. Crielaard
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Voordat we in ons huisje trokken, moest deze kast er gewoon staan! Vorig jaar winter zijn wij in de showroom wezen kijken en we waren direct verkocht aan deze kast. Genoeg ruimte om als ons servies in op te bergen. De kast is degelijk en wordt met goede service geleverd. De bezorger had alle tijd om de kast netjes binnen te brengen en de koop af te ronden. Daarbij kregen we een pakketje om de kast netjes te houden. Het tubetje verf is erg fijn om te hebben. Alweer een half jaar genieten we van onze kast!
16-12-2015Rozemarijn van de Water
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Prachtige kast die fantastisch bij onze keuken past.Daarnaast ook goede service. De kast werd initieel geleverd met een kleine schade. Na komst van de hersteller (die al een nieuwe kast bij zich had om deze eventueel te vervangen) was de schade compleet verdwenen. Kortom goede ervaring!
16-12-2015Marvin Cannemeijer
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Tot op de dag van vandaag zeer blij met de aankoop. Een aanwinst voor mijn kantoor. Inmiddels ook al uw gegevens doorgestuurd en deze dame heeft inmiddels ook een gelijke kast als die van mij bij u aangekocht.
16-12-2015Anuscka Wemmers
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Lang gezocht en deze kast is het uiteindelijk geworden. we zijn er super blij mee! Mooie kast en goede kwaliteit en dat voor een mooie prijs!
16-12-2015Fam. Nouwens
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hele goede service en een zeer vriendelijke chauffeur. Ben super blij met mijn kast!
09-12-2015Wendy linssen
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Een hele mooie kast waar dierbare spullen goed tot zijn recht komen. Elke dag weer blij ermee!
09-12-2015Aussems
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Alles is héél vlot verlopen. Niets op aan te merken. Schitterend service.
09-12-2015Steven Vanbesien
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Niets dan lof. Producten zijn netjes afgewerkt; Afhandeling is professioneel; deskundige aflevering; Prijsstelling is eigenlijk niet van deze tijd; Materiaalkeuze is de onze en je hebt een geweldige keuze. Als je hier niet slaagt voor dit type meubelen, zal je nergens slagen!!!! Na heel lang zoeken naar de juiste meubelen voor ons, verbouwde, huis zijn we bij Kastentafel in één keer geslaagd voor een buffetkast, 2 bijzettafels en een tv/radiomeubel. Veel en alleen maar positieve reacties mogen ontvangen en we raden Buffetkast.nl dan ook van harte aan bij onze kennissen. Toppertje!!!!
09-12-2015C.W. Berkhout
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Fijne ruime kast, op tijd en netjes afgeleverd.
09-12-2015J.I.S.Lemson
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Erg blij met onze buffetkast! Zeer goede service, vriendelijke medewerker en zorgvuldige levering!
09-12-2015Gerard Schutter
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Helemaal blij met de kast!!!
09-12-2015Ellen
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Wij zijn super tevreden met onze buffetkast! Stevig en blijft mooi!
09-12-2015Patricia
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Half oktober kregen wij onze kast geleverd, keurig op zijn plaats gezet door de bezorger, met een beetje hulp van mezelf. Al het verpakkingsmateriaal werd ook keurig door hem mee genomen. Hij had ook nog praktische tips voor alle bewegende delen, schuifdeurtjes en lades, mbv een zelf plakkend stootrubbertje sluit alles nu geruisloos. Prachtige kast, degelijk, zwaar en vooral ruim, de blikvanger van onze kamer. Ik heb deze recensie pas na 6 weken geplaatst omdat je weleens te enthousiast bent in het begin, maar ben nu nog net zo blij als toen ie voor het eerst in de kamer stond. Niks geen minpunten aan de kast kunnen ontdekken en ook niet tijdens het bestellen bij de medewerkers toen ik er achter kwam dat mijn eerst bestelde kast niet in de lift paste en het geen probleem was hem door een iets kleiner type te vervanger.
09-12-2015Wim van Lonkhuijsen
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn super blij met onze nieuwe kast. De service was geweldig. Ik zou zeggen wanneer je een mooie kast wilt kopen bij een webwinkel, dan zou ik je aanraden om naar kast en Tafel te gaan. Heel hartelijk dank voor de service. Vriendelijke groeten Jo en Tjits Keuning
09-12-2015Tjits en Jo Keuning
TV-Meubel Toby 160cm
Ben erg blij met mijn tv kast. Alles past er in en bovenop is nog ruimte om iets neer te zetten, zodat het er nog gezelliger uitziet.
09-12-2015Esther Weisbeek
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Wij zijn erg blij met de Buffetkast. De kast is ruim opgezet en een eyecatcher in de woonkamer. De kast is van zwaar en stevig materiaal en oogt degelijk. De prijs en kwaliteitsverhouding kloppen. Wij zijn tevreden over de service van Buffetkast.nl. Zeker een aanrader! Familie Cheung , Hoofddorp
04-12-2015Fam. Cheung
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Zijn erg tevreden over het product! Voldoet helemaal aan onze wensen!
11-11-2015K. Kools
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
Dank voor de prima service en excellente kwaliteit van de meubels!
11-11-2015PJM Laseroms
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Ik ben ontzettend blij met mijn kast. En dat is nog zachtjes uitgedrukt. Allereerst de goede service, een hele aardige man die de kast kwam brengen. En dan mijn kast. Hij is in het echt veel mooier dan op de foto. Dank je wel gr Ivonne van Kempen
21-10-2015I van kempen
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ondanks dat de kast van zover vandaan geleverd moest worden is hij puntgaaf aangekomen! Mocht dit niet zo zijn, dan is daar ookal aangedacht want je krijgt een potje verf "op kleur" erbij. Superfijn dat hij in twee delen wordt geleverd want ons huis is niet erg hoog, dus veel makkelijker! Een ontzettend vriendelijke bezorger is bij ons langs geweest, en er wordt fijn tijdig van te voren aangegeven via de mail wanneer er geleverd gaat worden, en let wel! Aan die tijd daar houden jullie je ook nog eens aan! Sorry maar dit maak je helaas niet vaak meer mee met internet bestellingen. Wij raden kastentafel dus aan iedereen aan.. We hebben van jullie gehoord van familie waar ook al zo netjes een kast is gebracht. Kortom erg tevreden, en kijk eens hoe mooi hij staat!
21-10-2015Alice Peters
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
Degelijke kwaliteit, nette afwerking, laatjes gaan op een goed rolsysteem. Fijne service: zowel bij het bekijken van de kast (kregen we 2 staaltjes kleuren mee naar huis), als het op de hoogte houden van de levering, als bij ophalen van het product (werknemer hielp mee om de kast in de auto te plaatsen).
21-10-2015M. Heskes
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
Ben erg blij met mijn nieuwe meubeltjes en krijg heel veel positieve reacties zeker waar voor je geld vriendelijke en behulpzame bezorger de verpakkingsmaterialen werden door de bezorger weer meegenomen !!
09-09-2015Sandra van der Made
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Wij hebben de kast prachtig versierd met alle geboortekaarten van onze dochter. Iedereen die op bezoek kwam, vond zowel de kaarten, maar ook de kast zelf erg mooi.
09-09-2015Frank Strijbis
Buffetkast Lisa 220cm [NL220W]
Op de foto zichtbaar onze net afgeleverde Lisa XL kast. De kast is zoals te zien nog niet helemaal gevuld. De service bij Buffetkast.nl en de levering was perfect. De levering kwam eerder dan gepland was wat ons erg blij maakte. De aflevering en de communicatie daarover ging erg professioneel. De kwaliteit is uitmuntend. Al met al een leuke kast voor in ons huis. Ik kan Buffetkast.nl aan iedereen aanbevelen.
09-09-2015Joost Diepstraten
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Erg tevreden over onze aankoop. Voldoet prima aan onze verwachting aangezien kopen via een internet best spannend is.
09-09-2015M. Lauret
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
Goede service,en ziet er heel mooi uit. Mijn hele keuken heeft een mooiere uitstraling gekregen. En toch nog sneller dan verwacht geleverd
17-06-2015Rita van Roij-Tullemans
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Prima kast, correcte levering.
17-06-2015Clemens
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Super mooie kast en zeer tevreden over correcte afhandeling van de bestelling en levering door chauffeur.
17-06-2015Marij Janssen-Beckers
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Supermooie kast voor een hele mooie prijs :)!
17-06-2015Astrid Voesenek
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe buffetkast! Service was top en de bezorging ook! De bezorger liep de hele kast goed na om te kijken of er niks mis was!! Top! Verder zijn we er heel blij mee!
17-06-2015Patricia
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Dit is hem dan, onze prachtige buffetkast Lisa waar we ontzettend blij mee zijn. We dachten dat we 13 weken moesten wachten maar met 4 weken was hij er al. Helemaal top! Ook de bezorging was fantastisch .Kortom, we zijn dik en dik tevreden en weten dat we niet verder hoeven te zoeken als we nog 'n kast of tafel nodig hebben. We hebben er verlichting in aangebracht en dat maakt het helemaal af.
01-04-2015N. van Dalen
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130G]
Besteld via internet zonder de kast "live" gezien te hebben was spannend maar niet nodig geweest want de kast is helemaal top en zoals wij hem wilden hebben!!!
25-03-2015Monno & Astrid
TV-Meubel Toby 160cm
Wij hadden een buffetkast gezien en gekocht in Drempt. tegelijkertijd hebben wij de tv kast besteld bij Buffetkast.nl. We zochten een moderne tv kast. Eigenlijk hadden we stad en land al afgelopen op zoek naar die ene kast. Uiteindelijk toch maar besteld bij kast en tafel zonder de kast gezien of gevoeld te hebben. we waren zo tevreden met deze pracht kast (kleur, materiaal (kwaliteit) en design) dat we ook direct de bijpassende buffetkast hebben besteld!
11-03-2015A. Videler
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Zijn erg blij met onze nieuwe kast!! En de service is top! goed geregeld allemaal! Mvg. Familie vis
04-03-2015J. Vis
Buffetkast Lisa 180cm [NL180W]
Snel en makkelijk besteld, binnen 4 weken geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!
04-03-2015S. Pellikaan
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wat een fantastisch snelle levertijd. Wij hadden de kast binnen 1 week in onze keuken staan! En grote complimenten voor de geweldige levering. Werd keurig neergezet op de plaats waar we hem bedacht hadden. Werd netjes nagelopen op functionaliteit en eventuele beschadigingen. We zijn helemaal blij met de kast. Dank je wel mensen van Kast en Tafel.nl
04-03-2015Thea v Woerdekom
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
Ik koop al jaren kasten bij jullie. Ik zou nog 2 plantentafeltjes willen kopen voor de verzameling. Er zijn wel wat krasjes op een van de kasten gekomen, die zou ik graag willen behandelen. Een van de heren die de laatste keer de tafels heeft gebracht zou deze opsturen, dus misschien komt het goed. Bedankt voor jullie mooie spullen. MVG Jola Berus
04-03-2015J. Berus
Modern design TV-Meubel Toby 190cm - [RD14]
we hebben al eerder meubels gekocht daarom was de keus niet moeilijk goeie service goeie kwaliteit goeie prijs een aanrader voor iedereen
04-03-2015K. Mathemeier
TV-Meubel Toby 160cm
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en levering van de meubels van Buffetkast.nl De meneer die de spullen komt leveren helpt netjes mee de meubels op zijn plek te zetten en je krijgt nog extra verf mocht er een beschadiging optreden zodat je de kast kan bewerken met de zelfde kleur. Wij zijn zelf in de showroom wezen kijken maar hadden de meubels ook via internet kunnen bestellen, de meubels staan zo goed afgebeeld op de website. Wij zijn zeer tevreden over Buffetkast.nl u kunt met een gerust hart u meubels bestellen afspraak=afspraak.
04-03-2015Y. Vrijhof
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
In juli deze prachtige kast gekocht. Na lang zoeken en prijzen vergelijken, uiteindelijk aangedurfd via internet zo'n grote aanschaf te doen. Bezorging was uitstekend. Kast bevalt nog steeds zeer goed!
04-03-2015I. Hoving
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Op 28 november 2014 is onze buffetkast geleverd. We zijn heel blij met de kast. Ook de aflevering is netjes, leuk en gezellig gegaan. Gewoon lekker ontspannen en ongedwongen. Wel serieus, maar zeker ook met geintjes en een lach. Daar houden wij van. :-) Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de kast, service en aflevering. Buffetkast.nl zullen wij dan ook zeker aanbevelen bij onze vrienden/familie en kennissen. De beste wensen voor 2015. Groetjes van de fam. Hasebos uit Apeldoorn. Ton Hasebos
04-03-2015T. Hasebos
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
We waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe buffetkast maar konden op de verschillende meubelboulevards niks geschikts gevonden krijgen. Vaak een combinatie van een hoge prijs met een matige afwerking van de kast. Via internet kwamen we bij Kast en Tafel terecht. Omdat iedereen wel kan roepen dat ze 40% goedkoper zijn dan de winkel, zijn we in de showroom in Molenschot gaan kijken. Daar werden we erg goed geholpen en hebben we meteen deze kast besteld. De levertijd was slechts enkele dagen waardoor we al snel de kast konden gaan inruimen. Kan het echt iedereen aanraden!
04-03-2015Fam van Grunsven
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
De kast staat echt geweldig in ons nieuwe huis. Het glas in de deuren en zijkant geven de kast een ruimtelijk effect. Door de combinatie van gesloten en een open vak oogt de kast speels. Onderin achter de deuren veel ruimte om grotere spullen op te bergen. Kortom heel blij mee!
25-02-2015A. van Egmond
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wij zijn heel blij met onze buffetkast en tv-meubel. Echt heel mooi en goede kwaliteit! Ook de service was heel goed! Hele vriendelijke chauffeur, hij heeft de kasten meteen uitgepakt en op de juiste plek gezet. Top service!
25-02-2015E.Heijhuurs
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Wij zijn helemaal gelukkig met onze nieuwe kast mat ook onze twee salontafels en tv meubel! Goede service met een lach! Bedankt Buffetkast.nl
24-12-2014M. Lazo
Buffetkast Royal Design 134cm antraciet [RD12A]
Goed product voor een nette prijs, duidelijke afspraken . Heb reeds aan familie adres doorgegeven m.b.t aankopen Buffetkast.nl.
24-12-2014R.Nouwens
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
We zijn elke dag blij met deze kast. Prachtige strakke vormgeving en veel bergruimte!
24-12-2014N. Visser
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Super mooie moderne buffetkast en goede service!!
17-12-2014M. van der Bijl
Modern design dressoir Toby
Na lang zoeken dit dressoir gevonden. Zeer stevige kwaliteit voor een mooie prijs!
17-12-2014E Ahmadali
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Na lang zoeken deze kast gevonden. Zeer stevige kwaliteit voor een mooie prijs!
17-12-2014E. Ahmadali
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Al lange tijd was mijn droom om een mooie grote witte buffetkast te hebben. Deze droom is eindelijk uitgekomen. Na veel vergelijken op verschillende sites en winkels durfde ik het aan om de kast te bestellen. Let wel, na enkel een foto op internet te hebben gezien. Ik ontving de kast ruim binnen de gestelde levertijd. Een zeer aardige en beschaafde chauffeur leverde hem af. En zette de kast neer waar ik hem wilde. Ik moet echt zeggen dat het een zeer degelijke stevige netjes afgewerkte kast is. Dit is voor de prijs gewoon onwerkelijk daar andere kasten die ik gezien had gewoon veel duurder waren. Zeer gelukkig met de kast en ik kan dit bedrijf met hun service dan ook zeer aanraden.
17-12-2014M. Branten
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Als je van modern houdt is dit de perfecte kast. Een kast met zeer veel ruimte zodat je er heel veel spullen in kwijt kunt. De communicatie met Buffetkast.nl ging heel vlot. Ook de bezorging was top geregeld.
17-12-2014Ciska
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Zeer tevreden met de nieuwe meubels van Buffetkast.nl. Kwalitatief prima meubels en perfecte service met het af leveren. Al aan diverse vrienden/kennissen en familie het adres van kastentafel door gegeven voor nieuwe meubels. Ik weet voortaan waar ik mijn nieuwe meubels vandaan haal. Met vriendelijke groeten, T Bijlsma
17-12-2014T. Bijlsma
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
Goede prijs kwaliteit verhouding. Service is prima en wij genieten iedere dag van een geweldige kast die behalve mooi ook erg praktisch is.
17-12-2014Y. Koolen
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Mooie strakke kast, geeft veel ruimte en staat erg mooi in het interieur.
17-12-2014E. Barendregt
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Ik ben zeer tevreden met de kast. Goede kwaliteit en krijg er ook alleen maar complimenten over. Top product!
17-12-2014W. Keijzers
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe kast! Bij de snelle bezorging bleek de bovenkant te verschillen van kleur met de onderkant, kan gebeuren. Nog binnen 2 dagen hadden we al weer een nieuwe! TIP: plaats in de bovenkant spotjes! Ziet er heel sfeervol uit in de donkere winterse dagen!
10-12-2014Fam de Visser
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
Perfecte service en ben ontzettend blij met de kast!!! De kleur is prachtig, de maat is perfect en de uitstraling is super. Heb alleen maar complimenten gehad.
08-12-2014M. Meyer-Branderhorst
Modern design dressoir Toby
Kwaliteit en afwerking zijn prima. Deze keer geen levertijd, dus snel in gebruik genomen en nog elke dag plezier van.
04-12-2014Marij
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Kast werd volgens afspraak geleverd en ook hadden we afgesproken om een half uur voor aankomst even te bellen. Allemaal goed verlopen. Kast kleurt mooi bij de keuken zoals gepland.
03-12-2014G. Lassche
Buffetkast Royal Design 134cm antraciet [RD12A]
Ben super blij met de kast, maar ben nog veel blijer als ik het bedrag ook nog terug win haha :)
02-12-2014K. Dinkelberg
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Ontzettend blij met deze prachtige kast!! Super snelle levering! Zeker een webshop om te onthouden :-)
12-11-2014C. van den Bosch
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
We zijn zeer tevreden met het moderne design van onze buffetkast en zeker ook met de bouwkwaliteit. Het ontwerp met de zijramen oogt erg mooi. Het is daarbij een stevige kast, mooi gelakt/gespoten. Deurtjes met zelf sluitende scharnieren (zonder slotjes) zijn erg praktisch.
08-10-2014Derrek C.
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Zeer blij met deze aanwinst in onze nieuwe woning!
13-08-2014Marije
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
Hier een paar foto's van onze mooie kast. Wat zijn we er ontzettend gelukkig mee! We hebben heel lang gezocht & zijn ontzettend blij dat we uiteindelijk bij jullie terecht kwamen. Ons huisje is nu eindelijk af! :) Dank voor de goede service
06-08-2014R. Holl
Buffetkast Royal Design 200cm antraciet [RD02A]
We zijn erg blij met de kast. Hij is groot, met veel ruimte, maar neemt niet een te prominente plek in de kamer in. Netjes afgeleverd, met hulp op zijn plek gezet. Zeer tevreden.
02-07-2014E. Ariens
Buffetkast Royal Design 134cm antraciet [RD12A]
Bij deze een paar foto's van onze kast en tafel in onze woonkamer . Zijn er zeer tevreden over .
04-06-2014R. Weerts
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Bedankt voor de zeer snelle levering van de kast. Bij het bestellen van de kast zou de levertijd ongeveer 6 weken zijn, maar na 2 weken kregen we al bericht dat de kast geleverd kon worden. De levering verliep prima en de kast was zeer goed ingepakt om eventuele beschadigingen te voorkomen. De kast is netjes geplaatst en ziet er mooi uit. Er is zelfs een flesje met verf meegeleverd om eventuele beschadigingen in de toekomst te repareren. Super service. Bedankt voor de levering van de mooie kast en dat tegen een prima prijs. Een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.
04-06-2014Samder
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Ik ben helemaal in de wolken met deze kast!! Het is echt een aanwinst voor onze huiskamer. De kast heeft veel opbergruimte en ik ben vooral heel blij met de grote diepe lades.
04-06-2014K. Rademakers
Buffetkast Royal design 190cm [RD07W]
Zodra ik mijn woonkamer binnenkom staat daar onze prachtige buffetkast. Echt een heerlijk gevoel van huiselijkheid. Vooral de glazen zijkanten geven een chique uitstraling. Het is een zware robuuste kast met veel bergruimte. We hadden deze kast gezien in de showroom in Nieuw Vennep, diezelfde avond nog via internet besteld en een week later werd de kast al afgeleverd. Complimenten voor Buffetkast.nl. Wij zeggen het voort.
04-06-2014P. Jongkind
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Via internet gezocht naar een buffetkast en kwam toen op de site van Buffetkast.nl. Al snel was ik verrast door de mooie website met de prachtige kasten. Samen met mijn man besloten om een buffetkast te bestellen. Via de mail contact gehad met Rob. Je krijgt snel antwoord op je vraag en dat is altijd prettig. Afgelopen maandag is de kast geleverd (wel een mail gestuurd omdat er al 7 weken verstreken waren i.p.v. 3 á 4 weken. Er kwam gelijk een mail terug, excuus en een datum voor afleveren) De kast werd bezorgd door Ton en dat is ook een prima bezorger met hart voor de zaak!! Nu, de kast staat en..................... hij is fantastisch!! Niets op aan te merken. PRACHTIG Dus Buffetkast.nl heel erg bedankt voor de goede services op allerlei gebied en veel succes verder Groet Els en Jan Buwalda
04-06-2014E. Buwalda
Modern design dressoir Toby
Buffetkast.nl is een bedrijf zoal het helemaal moet zijn. Fijne service, direct contact, duidelijke uitleg zonder kleine lettertjes en een prachtig mooi product, voor ook nog eens een hele goede scherpe prijs. Er is een geheel nieuwe wind door mijn woonkamer gegaan, een prachtig metamorfose met de meubelen van Buffetkast.nl. Ik heb een dressoir, buffetkast en bijbehorende salon tafel staan. Super staat het, stevige solide meubels waar we voorlopig heel veel kijk en woonplezier aan gaan beleven. Bedankt!!!
04-06-2014B. Slop
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Snelle levering; goede afleverservice; prachtig product die aan alle verwachtingen voldoet.
31-01-2014Raymond Boer
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Kast besteld via website en via de E-mail zijn we goed op de hoogte gehouden van leverdatum, dag van te voren zijn we geïnformeerd over de verwachte levertijd op de volgende dag. Kast is heel op tijd geleverd door een vriendelijke en behulpzame chauffeur, helemaal top. We konden pinnen, geen betalingen vooraf! We zijn dik tevreden over Buffetkast.nl, goede prijs en productverhouding en vinden het een echte aanrader!
31-01-2014Piersma
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Na ons bezoek en het gesprek hebben wij een design buffetkast Royal Design 02 gekocht. Wij zijn erg tevreden en de kast komt helemaal tot zijn recht in onze nieuwe woonkamer.
20-01-2014B. Swart
Buffetkast Royal Design 134cm [RD12W]
Goede communicatie vooraf bijbestellen, correcte afhandeling en bezorging ook correct. Het bestaat dus: deze firma 's is correct en heeft hart voor de zaak. Bedankt voor de service, Kitty uit Voerendaal
15-11-2013Kitty van Houtem
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wij zijn erg blij met onze nieuwe supermooie kast! Hij staat perfect!Thankx voor de goede levering.
01-11-2013Sabine