06-50520378 e-mail
buffetkast.nl


Klanten over onze producten

Op deze pagina treft u klantbeoordelingen en klantfoto's aan van producten die bij ons zijn aangeschaft en waarbij de klant zo vriendelijk is geweest om een foto in te sturen en een productbeoordeling te schrijven. Wij danken deze klanten hartelijk voor het delen van hun ervaring en insturen van de foto!

Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Wij zijn heel blij met onze pas aangeschafte witte buffetkast, die we na onze verhuizing geleverd kregen. Prima service, hij staat heel mooi op het plekje waar we hem wilden. Het muurtje hadden we aqua blauw geschilderd. Kan dit product zeker aanraden. Heeft voldoende opbergruimte, de schuifdeuren lopen ook heel soepel. Super blij mee.
02-02-2018G. Roth
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Wij zijn erg blij met "onze Jenny". Al veel leuke complimentjes mogen krijgen. Het mailcontact en de bezorging was allemaal netjes en snel en ook de chauffeur was vriendelijk en nam alle rotzooi weer netjes mee nadat hij de loodzware kast op zijn plek had gezet. Verder is het een stevige kast die netjes afgewerkt is.
02-02-2018Sanneke Timmermans
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hier is een foto van de kast.
02-02-2018Wim van der Vrande
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Bedankt! Hierbij de foto.
02-02-2018Joost Boterman
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Ik ben heel blij met buffetkast Jenny 175. In m'n knusse huisje uit 1958 is hij heel functioneel en komt hij goed tot zijn recht zoals jullie kunnen zien. Ook krijg ik veel complimenten over de tv kast.
02-02-2018Willeke de Jong
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
02-02-2018Vincent Ellert
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
Prachtige degelijke kast voor een prima prijs
19-01-2018Marion
Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Wij zijn heel blij met de door ons uitgezochte buffetkast, correcte levering op de afgesproken tijd, vriendelijke en behulpzame chauffeur. Zeer goede communicatie over en weer. Een kast van buffetkast kunnen wij iedereen aanbevelen. Buffetkast.nl een bedrijf die zijn afspraken correct nakomt. Met vriendelijke groeten Fam. Hendriks Overloon
19-01-2018Wim Hendriks
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Goede service vanaf het mail contact met vragen,het bestellen via de site en het bezorgen,alles perfect. Wij hebben onze buffet kast via de site besteld en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit echt een pronkstuk in onze woonkamer. Kortom een tevreden klant.
19-01-2018C Dekker
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wij hebben in de herfst de grote Royal Design buffetkast samen met de RD tv kast en 2 RD salontafels bij jullie besteld en alles is naar zeer grote tevredenheid gebracht en in elkaar gezet in ons nieuwe huis 2 maanden geleden. We zijn HEEL tevreden! Nu lazen we dat we het aankoop bedrag terug zouden kunnen winnen als we een foto van de meubels zouden opsturen. Alleen werkte de link niet op de site, dus sturen we ze maar via de mail. Ze staan ZO mooi dat we hopen dat we er wat mee winnen :-)
19-01-2018S Bakke
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Op de valreep doen wij graag nog mee aan jullie fotowedstrijd! Wij zijn erg blij met onze schitterende buffetkast en dressoir. Ze staan prachtig langs onze lichtgrijze wand in ons nieuwe huis. Wij hebben niet gekeken in jullie showroom, maar waren door jullie goede advies en de vele foto's en voorbeelden op jullie website overtuigd. In het echt bleken beide meubels nog mooier dan gehoopt. Ze passen perfect bij onze inrichting, zijn van degelijke kwaliteit en keurig afgewerkt. Bedankt!
19-01-2018Dionne Jansen
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Prachtig element in onze nieuwe, strakke, woonkeuken! Zeer tevreden over product en bezorging!
19-01-2018Fam. Bos
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Stevige kast, mooi formaat, ruime inhoud. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Prima service wat betreft bezorgen en montage. We zijn er heeeeel blij mee! :-)
19-01-2018Judith Veensma
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Mooie kast. Goede service. Bij levering één geleider stuk. Binnen enkele dagen gemaakt door monteur. Heeft alle geleiders vervangen wat eigenlijk niet echt nodig was. Maar hij zei misschien krijg je later kleurverschil. Echt blij met deze kast.
19-01-2018Scholten.A
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Op de afgesproken dag keurig bezorgd en gemonteerd. Chauffeur belde nog netjes vantevoren dat hij iets vroeger zou zijn en of dat schikte. Heel mooie kast, goede kwaliteit, perfecte kleur, kortom, zijn er super blij mee!
19-01-2018Irene Bankras
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ik ben zo gelukkig met mijn kast Iedereen die binnen komt zegt wat heb jij een mooie kast Ja mooi he gekocht bij Buffetkast .nl Ben er zeer blij mee En ook de bezorger die de kast kwam brengen keurig gedaan Zeer tevreden Vriendelijke groeten Corrie schop
19-01-2018Corrie schop
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Na een geslaagde renovatie van de woonkamer onze nieuwe meubelen geplaatst. De bij Buffetkast.nl gekochte buffetkast is het pronkstuk in onze kamer, tesamen met de twee bijpassende salon-/bijzettafeltjes. Het is iedere dag genieten en vooral wanneer we de bij Buffetkast.nl gekochte producten aan onze vrienden en kennissen "showen". Vooral de prijs/kwaliteit is echt top !! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar dit soort meubelen.
19-01-2018Ton de Wijs
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Erg blij met mijn kast!
19-01-2018Louisette Maurix
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Buffetkast.nl geeft een zeer goede service. Wij hadden de kast zelf opgehaald maar deze was niet goed.Hebben zonder problemen en nieuwe gekregen.Bij de levering is Rob nog uit Molenschot (20 min rijden) de chauffeur komen helpen om de kast in huis te plaatsen en de oude mee te nemen omdat mijn man niet thuis was.Dat vinden wij pas uitstekende service! Raden iedereen aan om hier een kast te kopen,prijs en service zijn top.
19-01-2018Halters
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
De buffetkast past uitstekend bij ons interieur en komt tegen de antracietkleurige muur in zijn volle pracht naar voren. 's Avonds komt deze mooie uitgevoerde kast nog meer tot leven als de onzichtbare verlichting gaat branden. Ook de service tijdens het brengen en installeren van de buffetkast verliep uitermate zorgzaam en deskundig!
19-01-2018Henk Norder
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Super blij met onze buffetkast, Stoer, rustig en praktisch...heel mooi hoe hij past... in ons interieur.
19-01-2018Sabine
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hele fijne en mooie kast, we zijn nog steeds iedere dag blij mee dat we hem gekocht hebben. Ook de service was prima geregeld nadat eerst de verkeerde kleur geleverd was, werd dezelfde dag nog de juiste kast afgeleverd.
19-01-2018Anja vd Plasse
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Zeer goede kwaliteit en de service is top van buffetkast .nl . Ik zou iedereen aanraden als je een kast zoekt om deze bij hun te kopen !
05-01-2018Adrienne Michielsen
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
We zijn heel erg blij met onze buffetkast. De kwaliteit is uitstekend. De kast is fraai afgewerkt en bijzonder praktisch.
05-01-2018G.moeken
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn zeer blij met onze kast en tafeltjes en de heel goede service.
05-01-2018T.verhaegen
Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Zeer mooie buffetkast. Echt een de eyecatcher in onze woonkamer.
05-01-2018Amerik
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
Vakkundige levering door de medewerker, zeer correcte en vlotte communicatie voor de levering .Mooie kwaliteit , goed "lopende deuren en lade's.
05-01-2018Natasja
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Een droom komt uit !! De kast is zo prachtig, overtreft al mijn verwachtingen. Hij is heel mooi gemaakt , heel puur en sfeervol. Mijn servies en dierbare spulletjes hebben nu een prachtige plek gekregen. De service was geweldig.Van bestelling tot levering. Prettig contact, nuttige informatie en steeds gelijk antwoord op mijn vragen. Ook de bezorging verliep perfect! De chauffeur was heel aardig en werkte keurig netjes alles af tot de kast op zijn plaats stond. Complimenten! Ik beveel dit iedereen aan.
05-01-2018Babs van der Lugt
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
We zijn zeer tevreden met onze Tv en Buffetkast. Zeer goede service. afspraak=afspraak. Chauffeur was heel vriendelijk en service gericht. Top!! Cijfer 10.
05-01-2018Mohamed
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
Mooie kast en ook erg leuk model waarin veel serviesgoed in past. Hij staat prima in onze keuken. Wij zijn echt erg tevreden met onze aankoop, en ook de levering ging heel goed.
05-01-2018Oorschot
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ich habe dieses Buffet im April gekauft und bin sehr zufrieden mit der Qualität und dem Design. Es wurde nach Absprache pünktlich zu mir nach Deutschland von einem sehr freundlichen Lieferanten geliefert und aufgebaut. Viele meiner Freundinnen haben mich bereits auf das Buffet angesprochen. Gerne empfehle ich dieses Buffet weiter!
05-01-2018Kirsten Chroczewski
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Inmiddels al een paar maanden kunnen genieten van onze mooie kast. Helemaal blij mee. De chauffeur/monteur was ook ontzettend aardig en behulpzaam. Al het karton en plastic werd netjes meegenomen.
05-01-2018Heleen Kiewiet
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
De servieskast brengt het servies tot leven!
05-01-2018Klaske Havik
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn super blij met onze mooie Buffetkast van jullie! Ons Pip service komt goed tot zijn recht in deze kast. Het is een pronk stuk van onze woonkamer en als wij ooit gaan verhuizen en we willen een nieuwe kast gaan we het zeker weer via jullie doen. De service vanuit jullie is ook top de kast is mooi op zijn plaats gezet daar hoefde wij niks meer aan te doen. Bedankt voor alles en fijne feestdagen. Groetjes
27-01-2017Paul Wijnhoven
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn heel tevreden en blij met de mooie buffetkast. De correcte levering en service van jullie. Zeker waard om een bestelling bij Buffetkast.nl te doen.
27-01-2017John Jansen
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Goede prijs kwaliteit produkt en zeer goede bezorging.
27-01-2017Schaap
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Zeer mooie kast. Je kunt in de winkel de kast zien voordat je hem besteld. Goede levering. Wordt uit de verpakking gehaald en het karton wordt weer meegenomen. Top service!
27-01-2017Linda Bleeker
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hartstikke tevreden met onze mooie kast!
27-01-2017Jeroen van Ernst
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Prima kwaliteit en voor een betaalbare prijs . De bezorging ging goed in overleg , netjes Uitgepakt en alle verpakking meegenomen . Kortom een aanrader
13-01-2017Holsappel
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn zeer tevreden met onze buffetkast. Het is een stevige kast en mooi meubelstuk! De service is naar alle tevredenheid. We raden buffetkasten.nl aan!
13-01-2017Carlijn
TV meubel Lisa 160cm [NLTV160]
Hele mooie kwaliteit,goed geprijst. En een prachtig meubelstuk erbij. Zeer tevreden.
13-01-2017Voogt
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Echt een prachtige kast. Service was ook geweldig. Snelle levering en de kast werd door een hele vriendelijke en behulpzame bezorger gebracht die nog de tip gaf wat deurstoppertjes tussen de glazen schuifdeuren te doen. Wij gebruiken de kast dagelijks met veel plezier en ons hele servies past er in en dan nog houden we ruimte over.
06-01-2017Roseline
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Zeer mooie kast, en de chauffeur ook
06-01-2017Joel
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Een ontzettend fijne en mooie buffetkast! We zijn er erg blij mee en ook de meneer die de kast kwam afleveren was erg vriendelijk! Bij ons staat de kast in een donker hoekje maar om toch een mooie sfeer te creëeren hebben wij er lampjes op gemaakt, dit maakt het helemaal af.
06-01-2017Mandy Bontes
Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
Kast heeft een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Buffetkast.nl verleent uitstekende service. Wij zijn zeer tevreden
06-01-2017Rob de Haas
Buffetkast Jenny 150 cm [J150W]
In de zomer van 2016 hebben dit juweel mogen neerzetten in onze woonkamer!:) Wij genieten elke dag weer van de kast
06-01-2017Esther keuning
Buffetkast Jenny 175 cm [J175W]
Ontzettend blij met onze Buffetkast Jenny (175cm) Prettig mailcontact over moment van levering. Levering prima verlopen. De kast was goed ingepakt. Staat ontzettend mooi in onze woonkamer. Een echt pareltje voor het oog en ook nog heel handig wegens veel opbergruimte. Lang erover gedaan om hem in te richten omdat alles wat erin gezet wordt ook nog leuk staat!! Een echte Eyecatcher in onze woonkamer. Heel erg blij mee!!
26-08-2016Manon
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
Snelle levering, goede kwaliteit, perfecte grootte! Heel tevreden!
22-07-2016Familie Bosga
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ik koos deze kast omdat ik slechts een kast van bepaalde afmetingen kwijt kan. Ik ben enorm blij met kast Lisa: een eyecatcher in mijn woonkamer. De kast werd bezorgd door een zeer vriendelijke man en er werd alle tijd genomen om de kast in mijn best wel scheve woning, netjes op zn plek te krijgen. Service is top. "Dus nu niet meer uitstellen, maar gewoon bij buffetkast.nl je kast bestellen".
22-07-2016M. de Jong
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
wij zijn erg blij met onze nieuwe buffetkast zoals u kunt zien is het echt een mooie aanwinst voor ons bedrijf
08-07-2016Anja de haas
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Mooie snelle levering. Binnen 4 weken hadden we hem in huis. TOP! De kast is zo mooi, we zijn er super blij mee!.
06-05-2016I.J. van Dijck
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Heeeel tevreden met onze kast. Genoeg ruimte en zeer netjes afgeleverd. (Aardige man) De kast is geleverd in 3 weken terwijl ze langer aangeven. Top! Buffetkast.nl! Zeer stevige kast en geen gammel ding voor een hele leuke prijs. Dank jullie wel buffetkast.nl vriendelijke groeten bianca
01-04-2016Bianca Strijd
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Erg blij met onze buffetkast! Hij staat prachtig in onze keuken! Mooie kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast heel tevreden met de service, duidelijke communicatie en goede aflevering.
09-03-2016Alisha Swertz
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
Super blij met de kast. Nog mooier dan verwacht!!!
09-03-2016Heleen Vermue
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn erg blij met de buffetkast! De service vonden we ook erg goed. De kast werd netjes in onze woonkamer uitgepakt en in elkaar gezet. Het was ook fijn dat de chauffeur het verpakkingsmateriaal weer mee terug nam.
10-02-2016 de Jonge
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Voordat we de buffetkast hebben besteld, ben ik eerst in de showroom geweest om de kast in het echt te bekijken. De meneer was erg vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg. Daarna hebben we de buffetkast online besteld en hij is netjes op de afgesproken datum bij ons thuis geleverd, op de gewenste plek is deze gemonteerd en al neergezet. Wij zijn erg tevreden met deze strakke, moderne buffetkast; hij staat prachtig in onze woonkeuken. We krijgen er vaak complimenten over! De deuren schuiven soepel en de lades en kastjes zijn lekker ruim. Fijne kast!
30-12-2015Kim de Jong
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
Onze mooie buffetkast met kerstaccent. Hij staat prachtig in onze woonkamer!
30-12-2015Petra de Jong
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Goede kwaliteit, prachtige buffetkast en goede klantvriendelijke service!!
23-12-2015Verschuren
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Lang gezocht en deze kast is het uiteindelijk geworden. we zijn er super blij mee! Mooie kast en goede kwaliteit en dat voor een mooie prijs!
16-12-2015Fam. Nouwens
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Hele goede service en een zeer vriendelijke chauffeur. Ben super blij met mijn kast!
09-12-2015Wendy linssen
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Alles is héél vlot verlopen. Niets op aan te merken. Schitterend service.
09-12-2015Steven Vanbesien
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Niets dan lof. Producten zijn netjes afgewerkt; Afhandeling is professioneel; deskundige aflevering; Prijsstelling is eigenlijk niet van deze tijd; Materiaalkeuze is de onze en je hebt een geweldige keuze. Als je hier niet slaagt voor dit type meubelen, zal je nergens slagen!!!! Na heel lang zoeken naar de juiste meubelen voor ons, verbouwde, huis zijn we bij Kastentafel in één keer geslaagd voor een buffetkast, 2 bijzettafels en een tv/radiomeubel. Veel en alleen maar positieve reacties mogen ontvangen en we raden Buffetkast.nl dan ook van harte aan bij onze kennissen. Toppertje!!!!
09-12-2015C.W. Berkhout
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Helemaal blij met de kast!!!
09-12-2015Ellen
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Wij zijn super blij met onze nieuwe kast. De service was geweldig. Ik zou zeggen wanneer je een mooie kast wilt kopen bij een webwinkel, dan zou ik je aanraden om naar kast en Tafel te gaan. Heel hartelijk dank voor de service. Vriendelijke groeten Jo en Tjits Keuning
09-12-2015Tjits en Jo Keuning
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
Dank voor de prima service en excellente kwaliteit van de meubels!
11-11-2015PJM Laseroms
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Ondanks dat de kast van zover vandaan geleverd moest worden is hij puntgaaf aangekomen! Mocht dit niet zo zijn, dan is daar ookal aangedacht want je krijgt een potje verf "op kleur" erbij. Superfijn dat hij in twee delen wordt geleverd want ons huis is niet erg hoog, dus veel makkelijker! Een ontzettend vriendelijke bezorger is bij ons langs geweest, en er wordt fijn tijdig van te voren aangegeven via de mail wanneer er geleverd gaat worden, en let wel! Aan die tijd daar houden jullie je ook nog eens aan! Sorry maar dit maak je helaas niet vaak meer mee met internet bestellingen. Wij raden kastentafel dus aan iedereen aan.. We hebben van jullie gehoord van familie waar ook al zo netjes een kast is gebracht. Kortom erg tevreden, en kijk eens hoe mooi hij staat!
21-10-2015Alice Peters
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
Degelijke kwaliteit, nette afwerking, laatjes gaan op een goed rolsysteem. Fijne service: zowel bij het bekijken van de kast (kregen we 2 staaltjes kleuren mee naar huis), als het op de hoogte houden van de levering, als bij ophalen van het product (werknemer hielp mee om de kast in de auto te plaatsen).
21-10-2015M. Heskes
Royal design salon-/bijzettafel - [RD11]
Ben erg blij met mijn nieuwe meubeltjes en krijg heel veel positieve reacties zeker waar voor je geld vriendelijke en behulpzame bezorger de verpakkingsmaterialen werden door de bezorger weer meegenomen !!
09-09-2015Sandra van der Made
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Super mooie kast en zeer tevreden over correcte afhandeling van de bestelling en levering door chauffeur.
17-06-2015Marij Janssen-Beckers
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Supermooie kast voor een hele mooie prijs :)!
17-06-2015Astrid Voesenek
Buffetkast Lisa 130cm grijs [NL130LG]
Besteld via internet zonder de kast "live" gezien te hebben was spannend maar niet nodig geweest want de kast is helemaal top en zoals wij hem wilden hebben!!!
25-03-2015Monno & Astrid
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wij hadden een buffetkast gezien en gekocht in Drempt. tegelijkertijd hebben wij de tv kast besteld bij kastentafel. We zochten moderne kasten met een authentieke twist. Toen we beiden kasten in onze woonkamer hadden staan waren we gelijk verliefd op ons tv meubel en hadden we een vreselijke baal van onze nieuwe aanwinst de buffetkast (te witte kleur en zacht hout). De "miskoop" gauw met een klein verlies via marktplaats verkocht en gelijk een nieuwe bijpassende buffetkast besteld bij kast en tafel. En joh....wat kan wachten lang duren ook al was het maar 2 weken. De kast wordt netjes bezorgd en opgebouwd daar waar hij moet staan en we zijn tot op de dag van vandaag uitermate happy met onze nieuwe en prachtige kasten!
11-03-2015A. Videler
Buffetkast Lisa 130cm [NL130W]
Zijn erg blij met onze nieuwe kast!! En de service is top! goed geregeld allemaal! Mvg. Familie vis
04-03-2015J. Vis
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wat een fantastisch snelle levertijd. Wij hadden de kast binnen 1 week in onze keuken staan! En grote complimenten voor de geweldige levering. Werd keurig neergezet op de plaats waar we hem bedacht hadden. Werd netjes nagelopen op functionaliteit en eventuele beschadigingen. We zijn helemaal blij met de kast. Dank je wel mensen van Kast en Tafel.nl
04-03-2015Thea v Woerdekom
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wij zijn heel blij met onze buffetkast en tv-meubel. Echt heel mooi en goede kwaliteit! Ook de service was heel goed! Hele vriendelijke chauffeur, hij heeft de kasten meteen uitgepakt en op de juiste plek gezet. Top service!
25-02-2015E.Heijhuurs
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
We zijn elke dag blij met deze kast. Prachtige strakke vormgeving en veel bergruimte!
24-12-2014N. Visser
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Super mooie moderne buffetkast en goede service!!
17-12-2014M. van der Bijl
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Al lange tijd was mijn droom om een mooie grote witte buffetkast te hebben. Deze droom is eindelijk uitgekomen. Na veel vergelijken op verschillende sites en winkels durfde ik het aan om de kast te bestellen. Let wel, na enkel een foto op internet te hebben gezien. Ik ontving de kast ruim binnen de gestelde levertijd. Een zeer aardige en beschaafde chauffeur leverde hem af. En zette de kast neer waar ik hem wilde. Ik moet echt zeggen dat het een zeer degelijke stevige netjes afgewerkte kast is. Dit is voor de prijs gewoon onwerkelijk daar andere kasten die ik gezien had gewoon veel duurder waren. Zeer gelukkig met de kast en ik kan dit bedrijf met hun service dan ook zeer aanraden.
17-12-2014M. Branten
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Bedankt voor de zeer snelle levering van de kast. Bij het bestellen van de kast zou de levertijd ongeveer 6 weken zijn, maar na 2 weken kregen we al bericht dat de kast geleverd kon worden. De levering verliep prima en de kast was zeer goed ingepakt om eventuele beschadigingen te voorkomen. De kast is netjes geplaatst en ziet er mooi uit. Er is zelfs een flesje met verf meegeleverd om eventuele beschadigingen in de toekomst te repareren. Super service. Bedankt voor de levering van de mooie kast en dat tegen een prima prijs. Een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.
04-06-2014Samder
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Kast besteld via website en via de E-mail zijn we goed op de hoogte gehouden van leverdatum, dag van te voren zijn we geïnformeerd over de verwachte levertijd op de volgende dag. Kast is heel op tijd geleverd door een vriendelijke en behulpzame chauffeur, helemaal top. We konden pinnen, geen betalingen vooraf! We zijn dik tevreden over Buffetkast.nl, goede prijs en productverhouding en vinden het een echte aanrader!
31-01-2014Piersma
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Na ons bezoek en het gesprek hebben wij een design buffetkast Royal Design 02 gekocht. Wij zijn erg tevreden en de kast komt helemaal tot zijn recht in onze nieuwe woonkamer.
20-01-2014B. Swart
Buffetkast Royal Design 200cm [RD02W]
Wij zijn erg blij met onze nieuwe supermooie kast! Hij staat perfect!Thankx voor de goede levering.
01-11-2013Sabine
>".$total_reviews/$cnt; ?>