06-50520378 e-mail
buffetkast.nl


Buffetkast goedkoop

Een buffetkast schaft u zo goedkoop mogelijk aan bij Buffetkast.nl. De productie van onze buffetkasten is in eigen beheer waardoor wij ze in de meeste gevallen 40% onder de reguliere marktprijs aanbieden. Waarom meer betalen als u goedkoop een buffetkast kunt aanschaffen? Bekijk ons volledige assortiment online en plaats uw bestelling.

Lees meer ▼

Aanbevolen links

Buffetkast grijs modern | Buffetkast metaal hout | Buffetkast metalen deuren

Een buffetkast: uitstekende kwaliteit én goedkoop

Standaard worden onze buffetkasten tegen een scherpe prijs aangeboden, maar het kan nog goedkoper! Bekijk eens onze speciale aanbiedingen en ontvang extra korting op onze scherp geprijsde buffetkasten. Welke buffetkast u ook goedkoop aanschaft, de kast wordt altijd in een of twee delen geleverd. U hoeft dus geen heel bouwpakket in elkaar te zetten. Wel zo makkelijk.

Dit zijn de meest verkochte kleuren

Zuiver wit, ombergrijs en betongrijs en zwart zijn de kleuren die het meest verkocht worden. Neutrale kleuren die perfect in ieder interieur passen. Benieuwd welke kleur het mooist in uw interieur tot zijn recht komt? Vraag eenvoudig online een gratis kleurstaal aan.

Welke buffetkast gaat u bestellen?

Plaats het gewenste product in de winkelwagen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant op komt. De betaling voldoet u bij de levering. Komt u uw bestelling liever ophalen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 15:30 bent u van harte welkom in Molenschot. We vragen u dan 2 dagen vooraf even te bellen, zodat we het product voor u klaar kunnen zetten. U hoeft dan niet te wachten. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dat kan op de doordeweekse dagen op bovenstaande tijden, maar ook op zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. We vragen u dan vooraf even een afspraak te maken, zodat we de tijd voor u kunnen nemen. Vragen? Wij zijn te bereiken via 0161-765002.

Er zijn geen producten in deze categorie.
 

Lees hier wat onze klanten over de producten zeggen. 
Klantbeoordelingen...

Waarom Wij?
  • Betaling bij levering
  • Topkwaliteit, outlet prijs
  • Showroom
    Molenschot (bij Breda)
  • Vertrouwd sinds 2004
  • Bezorgen en afhalen mogelijk