06-50520378 e-mail
buffetkast.nl


Profiteer van scherpe aanbiedingen!

Wilt u ook profiteren van aanbiedingen op buffetkasten, vitrinekasten of andere meubelen? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Wij hebben met grote regelmaat speciale aanbiedingen. Wees er wel snel bij, want voor deze mooie meubelen geldt: op=op! De buffetkasten die wij in de aanbieding hebben, zijn van dezelfde kwaliteit als de meubelen in onze webshop. Het zijn dus geen bouwpakketten, maar massieve kasten die uit maar twee delen bestaan. Onze kasten produceren we in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat onze nieuwe kasten al 40% onder de marktprijs liggen. Door gebruik te maken van onze aanbiedingen op buffetkasten profiteert u dus nog meer!  

Lees meer ▼

Aanbevolen links

Buffetkast 150 cm | Buffetkast goedkoop | Buffetkast grijs modern

Welke producten zijn in de aanbieding?

Behalve buffetkasten, hebben we vaak eetkamerstoelen in de aanbieding. Het komt echter ook vaak voor dat u aanbiedingen ziet voor vitrinekasten, tv-meubelen, dressoirs of salontafels. Kortingen van bijna €200,- op onze designerproducten zijn zeker niet vreemd. Wilt u liever nieuwe buffetkasten of vitrinekasten kopen in plaats van enkel op de aanbiedingen in te gaan? Dat kan natuurlijk ook!

Wanneer hebben jullie aanbiedingen op jullie producten?

Dat verschilt per product. Wanneer we bijvoorbeeld een nieuw model gaan verkopen, kan het voorkomen dat de oudere modellen in de aanbieding komen te staan. Hoe dan ook, we hebben altijd wel enkele aantrekkelijke aanbiedingen op onze website staan. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten en wie weet kunt u die mooie buffetkast tegen een nóg betere prijs aanschaffen!

Kan ik de producten in de aanbieding ook online bestellen?

Dat kan zeker! U kunt de producten die in de aanbieding zijn eenvoudig toevoegen aan uw winkelmandje om vervolgens uw bestelling te plaatsen. Ook voor deze producten zorgen wij voor een snelle levering aan huis. De exacte levertijd is afhankelijk van het product en de drukte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Bel vooraf even om te kijken of de eetkamerstoelen of andere producten in de aanbieding er nog wel staan! Heeft u nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of bel ons via 0161-765002.

Er zijn geen producten in deze categorie.
 

Lees hier wat onze klanten over de producten zeggen. 
Klantbeoordelingen...

Waarom Wij?
  • Betaling bij levering
  • Topkwaliteit, outlet prijs
  • Showroom
    Molenschot (bij Breda)
  • Vertrouwd sinds 2004
  • Bezorgen en afhalen mogelijk